Güldür Güldür Show'da kahkaha garanti

TV 05.03.2022, 14:52 07.03.2022, 09:42
Güldür Güldür Show'da kahkaha garanti

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

Tiyatro ve dublaj sanatçısı Bilal’in, ek kazanç elde etmek istediği için açtığı diksiyon kursunda neler yaşanacak? Kursiyerler Türkçeyi en yanlış konuşan Mustafa, kelimeleri yutan Yeter ve İngilizce terimleri meraklısı Feridun ile ilk ders nasıl geçecek?

Fedakar ve cefakar arkadaş Burcu tüm yoğun duyguları ile hastane ziyaretinde! Burcu’nun en iyi arkadaş olmaya çalışırken ki patavatsızlıkları nelere yol açacak?

İbrahim ve Yeter baş başa vakit geçirebilmek için oğulları Fikri’den kurtulabilecekler mi? Artık bir erişkin olan ama yine ayrı eve çıkmak istemeyen Fikri’nin müjdeli haberi ne?

Kaybettiği kimliğini hızlıca çıkarmak isteyen Bilal’i neler bekliyor? Karakolda hızlıca işlem yapmaya çalışırken yanlış anlaşılan Bilal’i nasıl bir açmaz bekliyor?

Bu hafta Adana Adliyesi yine çok karışık! Kudret ve Hayati’yi bekleyen akıl almaz olaylar nasıl çözülecek? Arkadaşları çok eğleniyor diye hapishanenin içine kaçan Mustafa, soyulan hırsızlar İsmail ve Paşa, arkadaşlarını güldürürken hastanelik eden Fikri, İbrahim ve Mesut’la neler yaşanacak?

Paşa Abinin evinin tüm imkanlarından yaralanmaya çalışan Feridun, Fikri, İbrahim’in stratejisi ne? Olaylardan habersiz Bahadır, grubun dengesini nasıl bozacak?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 5 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)