‘Güldür Güldür Show’ da kahkaha tufanı

TV 03.02.2024, 13:34
‘Güldür Güldür Show’ da kahkaha tufanı

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı saat 20.00’de 360. bölümüyle ekrana geliyor.

Hüseyin ve Çiçek çiftinin komşuları, çocukları İbrahim’i kısa süreliğine onlara bırakır. İbrahim, Çiçek’ten hoşlanmaya başlar ve çocuk diye kimse aldırış etmeden güler. Fakat Çiçek yokken İbrahim, Hüseyin’i sinirlendirmeye başlar ve çiftin tartışmasına sebep olur.

Paşa ve Yeter tatil için yurt dışına gitmeye karar verir. Vize sürecinde zorluklarla karşılaşan çift, mücadelelerine uçak ve ülkeye girişte de devam eder fakat sonunda sorulan fazla sorulardan rahatsız olurlar.

Muhalif haber spikeri Mesut yazlıkçıların olduğu bir siteye taşınmıştır. Site sakinleri Mesut'u hayranlık ile karşılar ve yakasını bırakmazlar. Evine gitmeye çalışan Mesut’a izin vermeyen site sakinleri sonunda sert bir tepki ile karşılaşır.

Hüseyin hastanede ölüm döşeğindedir, bütün ailesi ve sevdiklerini yanına çağırmıştır. Herkese zamanında yaptığı kötülükleri anlatmaya başlar. Öleceğini ve affedilmeyeceğini bildiğinden açık açık herkese gıcıklık yapar.

Yönetmen İbrahim ‘dünyanın en güzel kızı’nı oynaması için sette oyuncu bekler fakat linçlenmemiş kimseyi bulamadıkları için sosyal medyada fazla takipçisi olan Jale ile çekime devam ederler. Sette kapris yapmaya başlayan Jale, takipçilerine sette olanları anlatıp sahneyi terk eder.

Mustafa, İsmail, Paşa, Fikri, Hüseyin, İbrahim, Mesut aynı kafede sürekli vakit geçiren arkadaşlardır. Nedeni ise garsonların güzel olması ve onlarla bir şeyler yaşayabilme hayalidir. Mesut durumu anlar ve garsonlara açıkça şansları olup olmadıklarını sorar.

Mesut, Yeter, Mustafa ve Paşa batılı diplomatlardır. Dönem başkanı Litvanya’yı temsil eden Paşa olmuştur. Diplomatlar basın toplantısında gelecek sorulara hazırlıklı olması adına konuşma yaparlar. Paşa’ya insan hakları ve demokrasinin sadece kendi çıkarları için olduğunu anlatırlar.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 3 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)