Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı

TV 04.06.2022, 12:18 06.06.2022, 10:17
Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

Paşa Abi, öğrenciler Bahadır, Çiçek ve Yeter’i evinde ağırlamaya devam ediyor. Öğrenciler, Paşa Abinin bonkör ikramları ve imkânlarına karşılık bitmek bilmeyen saçma hikâyelerine ne kadar dayanabilecekler?

Davetiyeleri karıştırarak yanlış düğüne giden ama yine de damadı tanıdığını iddia eden Bilal Dayı neler yapacak? Her konuda damat Paşa’ya yardımcı olmak isteyen ancak olayları birbirine katan Bilal Dayı ile düğün nasıl gerçekleşecek?

Metrodaki anonslarını seslendiren Yeter’in, arkadaşları Mesut ve Jale ile metro seyahati nasıl geçecek? Tüm yolcular gerçekten Yeter’in sesini tanıyor mu? Yeter sesinin getirdiği şöhret ile baş edebilecek mi?

Eşlerinden ayrı baş başa tatile çıkmak isteyen arkadaş grubu Tufan, İbrahim, İsmail ve Mustafa’nın hayalleri gerçek olacak mı? Eşine söylediği türlü yalanlarla tüm grubun başını derde sokan Kazım yeniden gruba nasıl sızdı? Kazım ve her zamanki işin içinden çıkılmayacak yalanları grubun başına ne işler açacak?

Kolay kolay gülmeyen, esprileri basit bulan Mesut gerçekten özel birisi mi? Arkadaşları, ailesi, kafedeki kişiler hatta Belediye Başkanı İsmail, Mesut’un özel bir insan olduğu konusunda haklılar mı?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 4 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)