Güldür Güldür Show'da sürpriz konuklar

TV 07.05.2022, 15:56 09.05.2022, 09:39
Güldür Güldür Show'da sürpriz konuklar

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Ünlü şarkıcı Fettah Can, sevilen oyuncu Larissa Gacemer’in ve daha birçok özel sürprizin yer alacağı Güldür Güldür Show’da kahkaha tufanı var.

Herkesi kandırmayı ve dolandırmayı adet edinmiş Mesut, bu sefer de kardeşini hedef alıyor! Mesut’un çorak tarlayı kardeşine vererek köşeyi dönme planları nasıl sonuçlanacak? Çorak arazinin bir anda dünyanın en değerli arazisine dönüşümü Mesut’un planlarını nasıl etkileyecek? Mesut hayallerindeki kadın Larissa Gacemer’e ulaşabilecek mi?

Burcu’nun en sonunda bıraktığı, ona zarar veren, ciğerlerini mahveden alışkanlığı ne olabilir? Doktor tavsiyesi ile bu zararlı alışkanlığından kurtulan Burcu, yakın kız arkadaşlarını da ikna edebilecek mi?

Ege’de ufak bir kafede karşılaşan ve birbirlerini beğenen Yeter ve Mesut konuşmaya başlayabilecek mi? Peki bu ikilinin iç sesleri aslında neler söylüyor? İç seslerine rağmen ikili tanışabilecek mi? Fettah Can romantik şarkıları ile Yeter’e yardımcı olabilecek mi?

Hayati, İsmail ve Bilal’in paranın her şeye kadir olmadığına olan inançları ne kadar doğru? Zengin insanlar gerçekten para ile saadeti bulamıyor mu? Bir anda mahalleye helikopteri ile su almaya gelen Mesut önyargıları kırabilecek mi?

“İmparator ile erkekler ne ister?” programında İmparator Bahadır erkeklere dair merak edilen soruları cevaplıyor. Çiçek, Burcu, Jale, Leman’ın merak ettiği sorulara İmparator Bahadır’dan çok net taktikler bu programda!

Üniversiteli gençlerin biricik abisi Paşa Abi, gençleri evinde ağırlamaya ve hayat öğretilerini paylaşmaya devam ediyor. Paşa Abi ile tanışmaya gelen Yeter, her konuda kendini haklı ve bilgili göstermeye çalışan Paşa Abiye ne kadar dayanabilecek?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 7 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)