Güldür Güldür Show kahkaha tufanı estirmeye geliyor

TV 19.03.2022, 13:44
Güldür Güldür Show kahkaha tufanı estirmeye geliyor

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

Uzun zamandır görüşmeyen arkadaş grubu Yeter ve Mesut, Mehtap ile Paşa çiftinin Çiçek ve Mustafa’ya ziyaretleri nasıl geçecek? Çiftlerin birbirlerinin sosyal medya hesaplarını karıştırması nasıl sonuç verecek? Eşler birbirinden neler gizliyor olabilir?

İsmail ve ailesinin devamlı dışarıdan verdikleri siparişler başlarına nasıl bir iş açacak? Ailenin istemsizce ürettikleri plastik çöpler başlarına nasıl bela olacak? Çöp adam İbrahim ailenin hangi sırlarını biliyor?

Rehberlik öğretmeni Mehtap’ın okuldaki ilk günü nasıl geçecek? Öğrenciler, müdür Mesut’un endişelendiği kadar tehlikeli olabilir mi?

Burçların Sırrı programında Hayati Hoca tüm merak edilen sorulara derman oluyor! Seyirciler Paşa, Burcu, Çiçek ve Jale burçlar ve hayatları hakkında aradıkları yanıtlara ulaşabilecek mi?

Feridun müdavimi olduğu aile işletmesi mekanda arkadaşları Yeter ve Paşa ile neler yaşayacak? Feridun gerçekten mekanın müdavimi, samimiyetiyle herkesin sevgilisi olmayabilir mi?

Belediye Başkanı Bilal ve yardımcı Mesut, uzaylı istilasını önleyebilmek için ne yapacaklar? Belediyenin kısıtlı imkanları ile kurulan en iyi süper kahraman ekibi “Yenilebilirler” kim? Bir metre zıplayabilen İbrahim, koşabilen Ozan, fazla konuşan Mehtap, saatin kaç olduğunu tahmin edebilen Hayati ve görünmez olabildiğini iddia eden ancak olamayan İsmail beldeyi kurtarabilecek mi?

Otur Evinde Fikri yine herkesi evlerinde oturmaya ikna edebilecek mi? Fikri’ye karşı apartman sakinleri nasıl yeni yöntemler deneyecek? Fikri bu sefer kimlerin hayallerini ve isteklerini ellerinden alacak?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 19 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)