Güldür Güldür Show kahkahaya davet ediyor

TV 14.05.2022, 15:12 16.05.2022, 09:37
Güldür Güldür Show kahkahaya davet ediyor

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

Telefon ekranı kırılan Mesut’un bekleme süreci nasıl geçecek? Yoğun duygusal anların yaşandığı zorlu bekleme sürecinde arkadaşları İbrahim ve İsmail, Mesut’u teselli edebilecek mi?

Bilal ve Mehtap’ın marketten tuvalet kağıdı alma alışverişi nasıl bir kaosa dönüşecek? Bilal ve Mehtap markette olanların hızına yetişebilecek mi?

Müşterilerine gözü gibi bakan misafirperver kebapçı İsmail ilgi ve alakayı ne kadar abartıyor olabilir? Feridun ve Çiçek’in basit ama samimi yemek arzusu nasıl sonuçlanacak? İsmail’in müşteri memnun etme arzusunun bir sınır olmalı mı?

Burcu ve Bilal’in akşam yemeğinde karşılaştığı dilenci İbrahim’in ne kadar yardıma ihtiyacı var? İbrahim’in pahalı saati, kablosuz kulaklıkları arkasında yatan nedir?

“Burçların Sırrı”nda bu hafta Hayati Hoca burçlara yine bambaşka bir yorum getiriyor. Burcu, Mustafa, Mehtap ve Yeter burçları ve hayatları ile yaşadığı sıkıntılara çare bulabilecekler mi?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 14 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)