Güldür Güldür Show’a ünlü isimler konuk oluyor

TV 31.12.2022, 11:44 02.01.2023, 10:06
Güldür Güldür Show’a ünlü isimler konuk oluyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor. Yeni yılın heyecanını kahkahalarla yaşatacak ‘Güldür Güldür Show’a sürpriz isimler konuk oluyor. ‘Güldür Güldür Show’un yılbaşı özel bölümünde Sagopa Kajmer-Ramiz, Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, Sadettin Teksoy, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan izleyicilere eğlence dolu bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Levent Yüksel, Aleyna Tilki, İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan ve Türkiye’nin en geniş hayran kitlesine sahip olan isimlerinden Sagopa Kajmer ve Ramiz izleyicilere müzik ziyafeti sunarken Devrim Özkan ve televizyon tarihinin fenomen ismi Sadettin Teksoy kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.


Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak.

İşte Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel’de ekrana gelecek kahkaha dolu skeçler: İbrahim ve Hüseyin yılbaşında evde parti yapmaya çalışan gençlerdir fakat kimse partilerine gelmez. Şehir dışından halalarına geldiklerini söyleyen Jale ve Çiçek, halaları gelene kadar İbrahim ve Hüseyin’de kalmak isterler ancak evi gizliden soymaya başlarlar. Fakat belirli bir yerden sonra eşyaları soymalarına gerek kalmaz.

Mesut yılbaşı için ofiste çekiliş düzenler. Kâğıtlar çekilirken Mesut hile yapar ve Leman'ın kendisine çıkmasını sağlar. İşini garantiye almıştır çünkü Leman CEO’dur, Nazlı'nın ise durumu pek yoktur.

Paşa, eşi Leman ve Paşa'nın ablası Mehtap ile yılbaşını kutlamak için hazırlıklar yapar. Nazlı hala gelir, telefon konuşmalarında insanlara yalanlar söyler ve kendini acındırır. Paşa ve Leman'ı telefonda konuştuğu diğer kişilere kötüler. Paşa bu sefer de iftira atılmaması için kafasına kamera takıp gelir.

Hüseyin, Mesut, Astrolog Yeter, Fikri ve sunucu Jale bir tartışma programında yeni yıl ve zaman konusunu tartışır. Hüseyin yeni yılın olmadığını savunur, bu sırada yayına Samoa Adaları’ndan bağlanan İsmail’in başına ilginç bir olay gelir.

Feridun ve eşi Mehtap’ın evinin ortasına bir mağara deliği gibi farklı boyutlardan kapı açılmıştır. Evde tartışırlar, sürekli mağara gibi delik açılmasından rahatsızlardır. İbrahim ve eşi Leman gelir, hep beraber mağaranın ne olduğu ile ilgili fikir üretmeye çalışırlar. Bu işi çözebilecek tek isim ise Sadettin Teksoy’dur.

Yerel bir televizyonda Hüseyin eğlenceli bir yılbaşı programı yapmayı ümit eder. Şarkıcı Paşa gelir, kötü bir şarkı söyler ve kötü bir şov yapar. Hüseyin, Mehtap yengesini komedyen olarak çağırır fakat Mehtap'ın anlattıkları sadece aile arasında komik olan şeylerdir. Programın bu gidişatı sürpriz bir misafirle tersine döner ve eğlence başlar.

İbrahim, Tufan, Mustafa ve İsmail televizyon izleyip yılbaşını kutlarlar. Arkadaşlarının davetleri üzerine İstanbul’da semt semt gezip hiçbir organizasyona dahil olamayan grup en sonunda çorba içmek için Kırklareli Vize’ye gitmeye karar verir. Şanssız bir yılbaşı geçirdiklerini düşünen arkadaşlar en büyük şansı burada yakalar.

Mesut, Ercüment, Feridun ve Bahadır yeni yılı kutlamak için hazırlık yapan askerlerdir. Mesut'un sevgilisi Yeter ve arkadaşı Burcu sürpriz yapmak için gizlice askeriyeye girmiştir. Kızlar generalin ani teftişi ile asker kıyafeti giyip kamufule olmaya çalışırlar.

Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)