Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var

TV 09.03.2021, 11:07 09.03.2021, 14:44
Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. 

Bu akşam ekrana gelecek skeçler: 

Bilal, sahibi olduğu şirketin yeni reklamı için doğru reklamcıyı bulabilecek mi? Bilal’in basit ve gerçekçi bir reklam hayali gerçek olabilecek mi? Yönetmen İsmail ‘gerçekçilik’ ile basitlik arasında nasıl bir dramatik örgü kuracak?

Ozan yaşadığı travmaları çözebilmesi için Naime’yi, Psikolog Yeter’in uzman ellerine emanet ediyor. Naime, Yeter’in diğer danışanları Burcu, Leman, Çiçek ve Feridun arasında kendi dertlerini anlatabilecek mi? Naime’nin zorlu hayatı diğer danışanları nasıl etkileyecek?

Bilal, Bahadır, Ozan ve Fikri pandemide yasağa rağmen kahvehanede okey oynayabilecek mi? Oyunu bitirebilmek için her şeyi göze alan Bilal, polis memurları Kudret ve Tayfur’un uyarılarını dikkate alacak mı? Oyunun bitmesi için her şeyi göze alan Bilal, şartları daha ne kadar zorlayabilir?

Feridun, çocukluk arkadaşları Fikri, İbrahim ve sevgilisi Çiçek’i evine davet eder. Uzun zamandır birlikte zaman geçiremeyen çocukluk arkadaşları Feridun, Fikri, İbrahim yeniden buluşur. Ancak grubun pek haz etmediği gıcık İsmail’in de davetli olması ortamı huzursuz edecek. Gıcık İsmail imalı konuşmaları ile bu buluşmanın tüm sihrini bozacak mı?

Temel atma töreninin açılış konuşması elinden alınan Yeter, intikamını nasıl alacak? Yeter, yeniden çareyi vudu bebeğinde bulacak mı? Vudu bebek yüzünden hareketlerinin kontrolünü yitiren Cemil, vali karşısında neler yapacak?

"Roket Alım Kurulu" İbrahim, Fikri ve Feridun, Ay’a gidecek roketi almak üzere NASA’ya gidiyorlar... Ekip Ay’a gidecek ilk roketi almak için NASA’daki Türk bilim insanı Mehtap’ı ikna edebilecekler mi?

Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 9 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)