Güldür Güldür Show’la kahkaha tufanına hazır olun!

TV 27.06.2023, 20:17
Güldür Güldür Show’la kahkaha tufanına hazır olun!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’un Cumartesi akşamı 341. bölümü yayınlanacak.

Bir arkadaş grubu yemek yerken yaş tartışması yapar. Mesut herkesin kendi yaşını kabullenmesi gerektiğini belirtir. Hayati aslında yaşlı olmasına rağmen genç görünmeye çalışır. Gruptakilere ‘abi’, ‘abla’ diye hitap ederek fast food yiyecekler yer. Oğlu ve annesi de Hayati gibi davranmaya başlayınca Mesut’la alevli bir tartışmaya girerler.

Nazlı, Yeter ve İbrahim’in evinde yardımcı olarak çalışmaktadır. Eşinin tayini çıktığı için istifa etmek isteyince bütün aile hiçbir ev işini bilmediğinden telaşlanır. Nazlı’ya ekstra ilgi gösteren aile ‘bizi bırakma’ diye yakınır.

Yeter, iş arkadaşları ve patronunun olduğu tatile sevgilisi Hüseyin’i getirir. Hüseyin lafını esirgemeyen fazla açık sözlü biridir, çünkü iyi getirisi olan büfesi vardır ve kimseye minnet etmek zorunda değildir. Hüseyin’in direkt olarak konuşmaları başta samimi gözükse de belli süre sonra herkesi rahatsız eder.

Mesut kandırıldığını düşündüğü define haritasını elden çıkarmak için ofisten arkadaşı Çiçek’in abisine satar. Çiçek’in abisi Paşa'nın mafya olduğunu sonradan öğrenir. Paşa’nın adamı Ercüment ofise gelip haritadan bir şey çıkmazsa problem olur diye Mesut’u tehdit etmeye başlar.

İbrahim evde deney yaparken yanlışlıkla insanların düşüncelerini duyabildiğini keşfeder. Annesi Yeter'den babasının biyolojik babası olmadığını duyar, kız arkadaşı Burcu'dan aylardır onun kanını sattığını öğrenir. Herkesin düşüncelerini rahatsız edici şekilde öğrenen İbrahim bundan kurtulmak için doktora gider.

Kudret, arkadaşı Paşa’yla, Leman ve Jale ile buluşmaya gelmiştir. Kudret temkinlidir çünkü Paşa ile arkadaş ortamı dışında kızlarla ilk defa buluşmuşlardır. Paşa bütün deyimleri, kitap ve film isimlerini ve konuştuğu genel kültür bilgilerinin çoğunu yanlış telaffuz eder veya yanlış bilir. Her muhabbete inançlı bir şekilde yanlış bilgileri ile katılıp Kudret’i sürekli sinirlendirir.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 1 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)