"Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar" puhutv’de başlıyor

TV 11.09.2021, 10:17 11.09.2021, 10:26
"Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar" puhutv’de başlıyor

Hayat Atölyesi; ‘Leica Camera Türkiye’ eşliğinde hayatını fotoğrafçılığa, sanata adamış isimlerin peşine düşüyor. Fotoğraf tutkusu, anı yakalama arzusu ile birleşince karşımıza ilham verici insan hikayeleri çıkıyor. Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar, 14 Eylül Salı’dan itibaren puhutv’de.

Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar, puhutv’de başlıyor. Hayat Atölyesi, Leica Camera Türkiye eşliğinde hayatını fotoğrafçılığa, sanata adamış isimlerin peşine düşüyor. Fotoğraf tutkusu, anı yakalama arzusu ile birleşince karşımıza ilham verici insan hikayeleri çıkıyor. Yönetmen-yazar Mu Tunç, fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, 35 yıllık fotoğrafçılık serüveniyle Tunç Uğurdağ, outdoor yaşam fotoğrafçısı Sercan Samancı, Les Benjamins markasının yaratıcısı Bünyamin Aydın ve yönetmen Eray Dinç bu özel seri için kamera önüne geçtiler.

İlk bölümün konuğu, Mu Tunç. Yönetmen, fotoğrafçı ve yazar Mu Tunç, müzisyen bir ailede dünyaya gelip görsel sanatlara yöneliyor. Mu Tunç, fotoğrafın hayatındaki anlamından, ilham perisi olarak İstanbul’dan bahsediyor. Oyuncu dostu Aslı Melisa Uzun sohbete eşlik ediyor.

İkinci bölümde ise fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin sanat yolculuğuna tanık oluyoruz. Annesi, yönetmen Canan Gerede ve arkadaşı, mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın konuk oldukları sohbetin başrolünde, Bennu Gerede’nin hikayeleriyle öne çıkan fotoğrafları yer alıyor.

“Hayat Atölyesi: Leica ile O Anlar”, 14 Eylül Salı’dan itibaren puhutv’de!

Yorumlar (0)