Heyecan ve eğlence farklı öykülerle FilmBox Extra ekranlarında

TV 14.09.2023, 10:58 14.09.2023, 14:50
Heyecan ve eğlence farklı öykülerle FilmBox Extra ekranlarında

SPI International, 3 farklı öyküyü, heyecanlı ve sürükleyici 3 yapımla 16 – 24 Eylül arasında FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor.  

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, bir intikam yolculuğunu, distopik bir gelecekte fantastik bir macerayı, bir casusun masumiyetini kanıtlama çabasını konu alan 3 farklı öyküyü anlatan heyecan dolu 3 filmi, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor. 

İntikam (Avengement) – 16 Eylül Cumartesi - Saat: 00:50

Hapishanede kendisine yapılan ve yıllarca süren saldırı ve tacizlerden sonra, hükümlü Cain Burgess, bunu yapanlardan intikam almak için hapishaneden kaçar.

Vesper (Vesper) – 23 Eylül Cumartesi - Saat: 21:30

Dünya'nın ekosisteminin çöküşünden sonra babasıyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren 13 yaşındaki Vesper, gelecek için savaşmak üzere zekâsını, gücünü ve biyo-hack yeteneklerini kullanmak zorundadır.

Ejder'in Öpücüğü (Kiss Of The Dragon) – 24 Eylül Pazar  - Saat: 01:15

İhanete uğramış bir istihbarat subayı, ölümcül bir komplodan masum olduğunu kanıtlamak için bir fahişeden yardım isterken bir yandan da ona bir iyilik yapar.

Yorumlar (0)