Hollywood yıldızları FilmBox Ekranlarında

TV 10.01.2023, 00:09
Hollywood yıldızları  FilmBox Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor. Yeni yılın ilk günlerinde Hollywood’a damgasını vurmuş yıldız aktris ve aktörler, iyi filmlerin adresi FilmBox ekranlarında bizleri bekliyor. 

Savaş Çiçekleri (War Flowers) – 11 Ocak Çarşamba - Saat: 18:00

Christina Ricci, Jason Gedrick ve Gabrielle Popa’yı buluşturan filmin öyküsü, 1863 yılında, Amerikan İç Savaşı’nın en şiddetli şekilde yaşadığı Kuzey Carolina’da geçiyor. Aşk ve trajediyle örülü bu etkileyici öyküde, yedi yaşındaki sevimli Melody ve genç annesi Sarabeth’in çiftliklerinde savaşın zorluklarına karşı ayakta kalmak için verdikleri savaşa eşlik ediyoruz.

Mucize (Wonder) – 15 Ocak Pazar - Saat: 19:35

New York Times'ın en çok satan kitaplar listesine girmiş bir kitaptan yola çıkılarak senaryolaştırılan filmde Julia Roberts’a Owen Wilson ve yeni nesil yetenek Jacob Tremblay eşlik ediyor. İlk kez normal bir okulda beşinci sınıfa geçen ve yüzünde farklılıkları olan August Pullman'ın ilham verici ve iç ısıtan öyküsünü izliyoruz.

Şah Mat (Pawn Sacrifice) – 17 Ocak Salı - Saat: 23:00

Başrollerini Tobey Maguire, Liev Schreiber ve Peter Sarsgaard’ın paylaştığı film, 1970’lerin Soğuk Savaş döneminde geçiyor. Filmin öyküsünde Bobby Fischer, Amerika'nın satranç alanında görmüş olduğu en büyük yetenektir. 1972 Dünya Satranç Şampiyonası gelip çatar ve Fischer ile Rus şampiyon Boris Spassky arasındaki efsanevi maç başlar.

FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 13 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca www.filmbox.com web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Yorumlar (0)