İbrahim Büyükak kahkaha tufanı estirecek

TV 14.05.2022, 16:39 16.05.2022, 10:39
İbrahim Büyükak kahkaha tufanı estirecek

BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’, kahkaha dolu skeçleriyle seyircisini ekran başına kilitleyecek. BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 118. bölümün skeçleri şöyle: A’dan Z’ye, Arkadaşkım, Dünürlerim Bozuldu, Aşkımız Sağolsun, Bu Skeci Beş Kişiye Gönder ve Kazık Kazan. Bölüm konuğu: İbrahim Büyükak. Çok Güzel Hareketler’in ilk mezunlarından olan ve her geçen gün başarılı çalışmalarına yenilerini ekleyen İbrahim Büyükak, bu hafta mutfak sahnesine geri dönüyor. Eser Yenenler ile yaptığı keyifli sohbet ve skeç yorumları ile Büyükak kahkaha tufanı estirecek.

Aile üyeleri Z kuşağı çocuklarını anlamak için onun gibi davranmaya başlar ve komik olaylar birbiri arına gelişir. Bir doğum günü partisinde karşılaşan ex aşklar ve onların yeni aşklarının zor anları, dünürlerin talih oyunlarındaki şansı, kız arkadaşıyla buluşmak için akrabasının vefat ettiğini söyleyen öğrenciyi yalnız bırakmayan vefakar öğretmenleri, aile üyelerinin hayatlarını düzene koymak için cep telefonlarına gelen bir mesajı birbirine iletme silsilesi, bir cafede oturan üç genç, ve bu gençlerin kazı kazandan 200 bin tl kazanması ile gelişen olaylar ve çok daha fazlası bu akşam ekranda.

Yorumlar (0)