“İhtiyar Kurtlar” TV’de İlk Kez TRT 1’de

TV 18.03.2022, 09:55
“İhtiyar Kurtlar” TV’de İlk Kez TRT 1’de

TRT 1, şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümüne özel “İhtiyar Kurtlar” Çanakkale filmini televizyonda ilk kez ekranlara getirecek.

TRT destekli “İhtiyar Kurtlar” sinema filmi 19 Mart Cumartesi günü saat 16.15’te televizyonda ilk kez TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Selahattin Taşdöğen, Serhat Özcan, Necmettin Çobanoğlu, Yusuf Aytekin, Hülya Böceklioğlu, Musab Ekici, Deniz Evin ve Gaye Turgut Evin’in yer aldığı “İhtiyar Kurtlar” sinema filminin yönetmenliğini Selahattin Sancaklı yaptı.

“İhtiyar Kurtlar” filminin konusu ise şöyle: Nazım çavuş; 1877-1878 Osmanlı-Rus savaşında Plevne’de savaşmış bir Gazidir. Rus tabyalarına yapılan bir baskında komutanları ağır yaralanır ve Yusuf komutanı orada bırakmak zorunda kalırlar. Yıllar sonra komutanın yeğeni Yusuf’ta Çanakkale’de esir düşer. Bu haberi alan Nazım çavuş ve Plevne’de omuz omuza savaştığı dört askeri Çanakkale savaşında esir düşen Yusuf teğmeni kurtarmak için Çanakkale cephesine kendilerince bir operasyon düzenlerler. 

“İhtiyar Kurtlar” 19 Mart Cumartesi saat 16.15’te televizyonda ilk kez TRT 1’de.

Yorumlar (0)