"İlişkimizi kendi içimizde yaşıyoruz"

TV 13.02.2021, 09:28 15.02.2021, 09:12
"İlişkimizi kendi içimizde yaşıyoruz"

Şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde 'Selin’e hayat veren Bige Önal sevgilisi Aras Bulut İynemli ile olan ilişkisini Posta'ya anlattı. 

Evlilik planı yapmadıklarını, mesleklerine odaklı yaşamaya çalıştıklarını belirten oyuncu, "Bazıları evliliğin çok da gerekli olmadığını düşünüyor. Sen, evliliğe nasıl bakıyorsun?" sorusuna; "Ben, hiçbir şeyin zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Bir birey, kendi hayatını nasıl, nerde, kiminle yaşamak istiyorsa, öyle yaşamalı. Eğer istemiyorsa, kimse evlenmek zorunda değil. Bu tamamen kişinin kendi hayatını nasıl yaşamak istediğiyle alakalı. Hiç kimsenin de bununla ilgili bir fikir beyan etme hakkı yok bence." dedi. 

Oyunucu, Aras Bulut İynemli ile 5 yıldır devam eden ilişkilerinin sırrını şöyle açıkladı: "İlişkimizi göz önünde değil, kendi içimizde yaşıyoruz. Sanırım formülümüz bu."

"Aynı sektörde olmanızın avantajları ve dezavantajları neler?" sorusuna yanıtı ise "Bu sayede birbirimizi daha rahat anlayabiliyoruz. Hikayeler ve karakterler üzerine fikir alışverişi yapıyoruz... Dezavantajını yaşamadım henüz. Belki uzun vadeli bir projede, aynı sette olmak istemeyebiliriz. Eğer o güzel bir hikayeyse, birimizin o işten feragat etmesi gerekebilir." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)