Jason Momoa, izleyiciyi “Köpekbalığı Haftası” heyecanına davet ediyor!

TV 22.07.2023, 10:19 22.07.2023, 12:22
Jason Momoa, izleyiciyi “Köpekbalığı Haftası” heyecanına  davet ediyor!

İzleyiciler tarafından en çok beklenen ve televizyonun en uzun soluklu yaz etkinliği olan Köpekbalığı Haftası / Shark Week, 24 Temmuz Pazartesi itibarıyla her akşam 23.45’te Discovery ve BluTV ayrıcalığıyla discovery+’ta ekrana geliyor. Okyanusların korunması adına sadık bir savunucu olan Jason Momoa, dünyanın en heyecan verici yaratıklarından olan köpek balıklarına adanmış bu hafta boyunca sizleri muhteşem bir yolculuğa davet ediyor.

Köpekbalığı Haftası’nda izleyicilere eşlik edeceği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Jason Momoa, “Köpekbalıklarına olan sevgim ve hayranlığım ‘Aquaman’ olmadan önce de vardı. Bu harika yaratıklarla bağlantımın olması ve bu projede yer almak büyük bir şans” dedi.

Köpekbalığı Haftası boyunca izleyiciler, dudak uçuklatan şovların yanısıra çığır açan bilimsel keşifler ve daha önce hiç görülmemiş bir eğitim yolculuğuna çıkacak. Discovery'nin kendini işine adamış bilim ve araştırma ekibi, saatlerce süren adrenalin yüklü orijinal köpekbalığı çekimleriyle eşi, benzeri olmayan bir seyir sunacak.

“Jaws Megalodon'a Karşı” isimli yayınlanacak ilk programda; Bir zamanlar denizlerin en korkulan avcısı devasa Meg köpekbalığı ekrana gelecek. Yeni kanıtlar, soyunun tükenmesine yol açan canlının büyük beyaz köpekbalığı olabileceğini gösteriyor.

Yorumlar (0)