Kahkaha dolu bir akşam için

TV 30.10.2021, 16:13 01.11.2021, 09:43
Kahkaha dolu bir akşam için

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

İşte skeçler:

İbrahim ve Ozan'ın uzun uğraşlar sonrasında eve davet ettikleri Çiçek ve Burcu ile görüşmesi nasıl geçecek? Artık herhangi bir ilişkinin içinde olmak istemeyen Mesut, Yeter ile anlaşabilecek mi? Mesut’un tavırları kızları nasıl etkileyecek?

Okulun kariyer günlerine eski mezunlardan bugünün rap starları Feridun (Azo) ve Mustafa'nın (Buzo) ziyareti nasıl sonuçlanacak? İbrahim’in yeni nesli anlamak için moderatör olduğu konferans nasıl geçecek? Azo ve Buzo’nun şarkıları öğrencileri nasıl etkileyecek?

Bu hafta Anne Mehtap’ın beyninin içindeyiz! Kızı Çiçek’i evlendirmek için seferber olan Mehtap’ın beyni başarılı olabilecek mi? Beynin içinde yer alan Burcu kısmet departmanı, Reyhan hafıza departmanı, Leman kaygı departmanı, Mesut aşk departmanı ve Nimet yemek departmanı komutlarıyla Çiçek’i evlenmeye ikna edebilecekler mi?

Kapalı alan korkusu olan dublör İsmail, Feridun’dan bir sahne için yerine geçmesini rica ediyor. Yönetmen Kudret’in aksiyon sahneleri ve İsmail’in korkuları eşliğinde Feridun’un başına neler gelecek?

Ozan’ın uzun zamandır beklediği kargocusuna yazdığı şarkı yürekleri ısıtacak. Bir türlü gelmeyen kargocu Mustafa ile kavuşmalarındaki düetini kaçırmayın!

Çiçek, arkadaşı Reyhan ve ailesinden aradığı aşk tavsiyelerini bulabilecek mi? Yeter anne ve Burcu ninenin geçmiş deneyimleri ve tavsiyeleri ile Çiçek mutlu sona ulaşabilecek mi?

Çok uzun süredir beraber olan Çiçek ile Mesut’un ayrılık kararına yakın arkadaşları nasıl tepki verecek? Arkadaş grubunu aralarında paylaşmaya karar veren eski çift, adil bir paylaşım yapabilecek mi? Gruplar arası transfer ve dengeler nasıl değişecek?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 30 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)