Kahkaha randevusunu kaçırmayın!

TV 02.04.2022, 17:51 04.04.2022, 10:29
Kahkaha randevusunu kaçırmayın!

BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’, kahkaha dolu skeçleriyle seyircisini ekran başına kilitleyecek. BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 112.bölümün skeçleri şöyle: Bakış Açısı 4, Hikmetin Listesi, Baboli, Yeni Mezun Belgeseli, Zamtrikot, Parkında Değilim. Bölüm konuğu ise Şahin Irmak. Bkm Mutfak’ın eski çıraklardan Şahin Irmak, kahkaha dolu gecede evlerinize konuk olacak.

Düğüne gitmek için evden çıkmaya hazırlanan ama bir türlü çıkamayan aileye babaannenin pes dedirten sorusu, Hikmet’in aldığı karar mıdır zarar mı? Oğlunun matematik hocası ile evlenmek istediğini oğluna nasıl açıklayacağını kara kara düşünen bir baba, okuldan yeni mezun olan gencin iş bulma belgeseli, et fiyatlarına gelen zamlar ve trajikomik diyaloglar… ATM’den para çekmek için aracını parkeden adamın trafiği altüst etmesi ve çok daha fazlası bu akşam ekranda.

Yorumlar (0)