Kanal D yeni yıla gazino konseptiyle girecek

TV 31.12.2022, 11:20 02.01.2023, 10:05
Kanal D yeni yıla gazino konseptiyle girecek

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yılbaşına özel "Yılbaşı Gazinosu" konseptli özel bölümü ekrana geliyor.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Uğur Aslan, Nükhet Duru, Ümit Besen, Berkay, Fatih Ürek, Koray Avcı, Arif Susam, Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Berdan Mardini, Tanyeli olacak. Eşsiz yılbaşı gecesine Gencer Savaş Bandosu ve On’lar A Capella sahne şovlarıyla eşlik edecek.

Programın ilk dakikalarında oyuncu, şarkıcı ve sunucu Uğur Aslan “Kağızman’a Ismarladım” şarkısı ile sahnedeki yerini alacak ve keyifli performansıyla herkesi coşturacak. Nükhet Duru “Sevda” şarkısı ve benzersiz yorumlarıyla gönüllere taht kurarken, Ümit Besen “Nikah Masası” ile müzikseverleri geçmişte yolculuğa çıkaracak.

Türk pop müziğin sevilen sanatçısı Berkay, “Benim Hikayem” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek. Fatih Ürek ise “Zalimin Zulmü, Unuttun Beni Zalim, Aşkın Kanunu” şarkılarıyla yaptığı potpuri ile sahneye çıkacak ve “Hadi Hadi” yorumundaki sahne şovuyla herkesi mest edecek. Koray Avcı seslendirdiği “Şinanari, Çöpçüler, Ben De Özledim” şarkılarıyla muhteşem geceye renk katarken, Arif Susam sahneye “Yıl Dönümü” şarkısıyla giriş yapacak.

Bülent Serttaş’ın “Fesuphanallah, Allah Allah, Adana’ya Gidek mi” şarkılarından oluşan potpurisi sırasında davulcuları ile yaptığı gösteriler unutulmayacak anlara sahne olacak. Safiye Soyman “Alışırım” şarkısıyla başlayacağı müzik şölenine birbirinden güzel yorumlarıyla renk katacak. Berdan Mardini ise seslendireceği Mardin Türküleri ve sevilen şarkısı “Senden Çocuğum Olsun” ile “Yılbaşı Gazinosu”nda yerini alacak.

Tanyeli göz kamaştıran dansıyla görsel bir şölene imza atacak. Gencer Savaş Bandosu, birbirinden eğlenceli oyun havaları ve sahne şovlarıyla herkese unutulmaz dakikalar yaşatacak. Sibel Can, Gencer Savaş Bandosu’nun çok özel gösterisi izleyicileri mest edecek. On’lar A Capella üyeleri “Beyoğlu’nda Gezersin” ve “Ben Kalender Meşrebim” gibi sevilen şarkılardan oluşan repertuvarları ile hayran bırakan performanslara imza atacak.

Yeni yıla girerken birbirinden güzel şarkılar ve türküler hep birlikte söylenecek, unutulmayacak performanslarla Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda müzik ziyafeti yaşanacak.

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel bölümü ile saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)