Kanal kanal yılbaşı ekranı!

TV 31.12.2020, 14:18 01.01.2021, 13:23
Kanal kanal yılbaşı ekranı!

Sahne bu kez ünlülerin!

TV8 ekranlarında 2021 “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” ile karşılanacak. Jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak! Kerem Bursin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Saadet Özsırkıntı, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

“O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de muhteşem isimler ve jüri üyeleri sahnede, izleyenler ise ekran başında geri sayım yapacak. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel  saat 20.00’de TV8’de.

İbo Show'da yılbaşı

Star, yılbaşına çok özel bir programla girmeye hazırlanıyor. Milyonları ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, yılbaşında çok özel ünlü isimleri evlerinize konuk edecek. Unutulmaz şarkılarla, eğlence ve kahkahanın eksik olmayacağı ‘İbo Show Yılbaşı’, bu akşam Star’da. 

Star’ın yılbaşı ekranı, dev isimleri yılbaşında evlerinize konuk edecek. Yeni yıla, ‘İbo Show Yılbaşı’ ile girmeye hazırlanan Star, hem unutulmaz bir gece yaşatacak hem de milyonları ekran başına kilitleyecek. Bu çok özel proframın konukları ise; Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer. Yeni yıl coşkusunun yaşanacağı ‘İbo Show Yılbaşı’ özel programı, müziğin ve eğlencenin tek adresi olacak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği ‘İbo Show’, çok özel bir bölümle yeni yılı karşılayacak. Milyonların beğenisini kazanan ünlü sanatçılar, Star ekranında unutulmaz bir yılbaşı gecesinde buluşacak. Yayınlanan ‘İbo Show Yılbaşı’ tanıtımıyla, kahkahanın ve eğlencenin sinyallerinin verildiği programda, sevdiğiniz isimler evlerinize konuk olacak.

Yılbaşı gecesine unutulmaz şarkılar ve kahkaha dolu bir geceyle girmek için herkes ekran başına... Milyonların sevdiği ünlü sanatçılar; Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç ve Hande Yener hafızalara kazınan unutulmaz şarkılarını bu çok özel gecede söylerken, ünlü komedyen Şafak Sezer ise kahkaha dolu bir geceye imza atacak. Kahkahanın ve eğlencenin eksik olmayacağı ‘İbo Show Yılbaşı’, herkesi ekran başına kilitleyecek.

Kanal D'den bol sürprizli yılbaşı

Kanal D’nin pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2, çok renkli konuklarıyla yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyici ile buluşacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek.

Eser Yenenler’in sunduğu özel bölümde, Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı, Hande Subaşı, Çok Güzel Hareketler 1 ekibi, Emircan İğrek, Ege Kökenli, Anadolu Ateşi ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibi sahne alacak. Yılmaz Erdoğan ise genel sanat yönetmenliğini yaptığı programda BKM Oratoryosu’nu yönettiği bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.

“Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel” bölümü ve canlı yayında Milli Piyango Büyük İkramiye Çekilişi, 31 Aralık Perşembe akşamı Kanal D’de...

Geceye katılan ünlü isimler Çok Güzel Hareketler 2 ekibiyle birlikte şu skeçlerde oynayacak:

ÇGH-X: ÇGH Star Yarışma programının birbirinden ünlü jürileri yarışmacıları değerlendirir. Yarışmanın sonunda giren sürpriz konuk Kibariye şarkıları ile herkesi eğlendirir.

AÇIN KAPIYI 18: Bülent Emrah Parlak, tabutçu Recep karakteri ile Nejdet’i eve getirir. Evde durumlar karışıkken Faruk gelinlik provasına gitmeyince Melek, Farukların evine gider. Melek’in anne ve babası gelince işler iyice karışır.

HIYARLI BABA FETÜS: Faruk babası için endişelenir ve onu bir uzmana götürmeyi tavsiye eder. Kazım kabul eder ve giderler. Kazım’ın uzmana anlattıkları şaşkınlık yaratır.

DİLLİ BEBEK 10: Bebeklerimizin ailesi yılbaşı için dışarı çıkacaktır. Bebeklere Baran bakacaktır. Ailelerin evden çıkması üzerine Baran, eve kız arkadaşını çağırır. Kızın gelip bu kadar çok bebeği görmesi üzerine şaşkınlık yaşar. Cihan’ın kardeşinin Hülya Avşar ile gelmesi üzerine bebeklerimiz Hülya hanıma hayran kalır.

ERKEK YURDU 7: Yasin yılbaşını başkaları ile kutlayıp bunu sosyal medyada paylaşınca tescilli güzel kız arkadaşı Hande Subaşı, bir anda yurda gelir ve ortam gerilir.

HAYALİ BİLE GÜZELDİ: Ev ahalisi yılbaşı bileti almış ve çıkınca ne yapacakları konusunda hayal kurmaktadır. İkramiye ailemize çıkmayınca ailemizi neşelendirmek Emircan İğrek’e düşer.

KIZ RULETİ YILBAŞI: Murat, Bora, Ozan ve Taci, yılbaşı için Uludağ’a gitmiştir. Yılbaşına yalnız girmemek için kızlar ile tanışmaya çalışırlar. Ama yine gecenin sonunda yalnız kalırlar. Gittikleri mekanda Koray Avcı ile eğlenirler.

BKM ORATORYO: Tüm ÇGH2, ÇGH1 ve altyapı oyuncuları aynı sahnede toplanır. Koromuzun şarkıları herkesi çok eğlendirecektir.

Kahkaha ve eğlence Güldür Güldür'de

Güldür Güldür Show yılbaşı akşamı herkesi ekran başına kilitleyecek çok renkli, çok eğlenceli ve çok neşeli özel bir bölümle ekranlara geliyor! Bu özel bölümde birbirinden özel konukların ve performansların yanı sıra Güldür Güldür’ün en sevilen fenomen karakterleri de yepyeni maceralara atılacaklar. Eğlencenin ve kahkahanın yanı sıra ekibin bazı performansları ise seyirciyi nostaljik ve duygusal bir yolculuğa çıkaracak.

Güldür Güldür ekibi sımsıcak bir yılbaşı akşamı programı hazırladı, geceye damga vuracak performansların ardı arkası kesilmiyor. Sürprizlerin bir an durmayacağı programın özeti ise şöyle; “Geçmişten Günümüze”de sevilen, özlenen tüm renklerin, seslerin geçit yapacağı programda nostaljik bir rüzgar esecek. Geçmişten Günümüze skeci Cem Karaca’dan Zeki Müren’e unutulmaz sanatçıları anarken, Gülden Karaböcek’in müthiş performansına sahne olacak.

Yarışmacı ailelerin sorulara asla doğru cevap veremedikleri yarışma “Aileler Yarışıyor” yine dopdolu. Doğru bir yanıt duymak için perişan olan Mesut’un imdadına bu sefer Yeşim Salkım yetişecek. Yeşim Salkım’ın çıldırtıcı aile üyeleriyle başa çıkma macerası herkesi kahkaha krizine sokacak.

Yılbaşı akşamının bir diğer sürprizi ise Show TV’nin sevilen dizilerinden Arıza ve Kuzey Yıldızı oyuncularının performansı olacak. Aslıhan Güner, İsmail Demirci; Olgun Toker, Toygan Avanoğlu performansları ile izleyicileri hem büyüleyecek hem şaşırtacak. Kuzey Yıldızı ekibi oyunculuklarının yanı sıra söyleyecekleri şarkılarla da yılbaşı akşamına damga vurmaya hazırlanıyor!

Güldür Güldür’ün efsane programı “Yaralı Show” yine çok hareketli yine çok olaylı. Halay ekibi bu sefer konuk Ayta Sözeri ve Toygan Avanoğlu’na hiç huzur vermeyecek. Ayta Sözeri yeni şarkısı “Anılarıma Yazık”ı ilk defa ekranlarda söyleyecek. Seyircilere bir sürpriz de dansöz Burcu’nun dans performansından gelecek.

Gecenin en özel sürprizlerinden biri ise Güldür Güldür ekibinin kendisinden gelecek. Ekip yılbaşı akşamı için sımsıcak özel performanslar hazırladı. Serkan Çağrı ve ekibinin konuk olduğu, unutulmaz parçalarla gece bazen renklenecek bazen ise duygusal anlara sahne olacak. Meltem Yılmazkaya’nın eğlenceli şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken, Ecem Erkek ile evlerimizde duygusal anlar yaşayacağız. Alper Kul, broadway şovlarını aratmayan dansları ile ve “Sağlık Olsun” şarkısı ile 2020 yılını tebessümle anacak.

Güldür ekibi ise enerjiyi bir arada söyledikleri şarkılarla yükseltecek. Önce Serkan Çağrı Yalan Dünya türküsü ile evlerimize konuk olacak. Geri sayım öncesi ise heyecan artacak ve yeni yılın coşkusu evlerde “Güldür Güldür Yeni Yıl” şarkısı ile hissedilecek.

Yılbaşı akşamında kahkahanın ve eğlencenin adresi yine Güldür Güldür Show olacak!

Ödüller kimsesiz çocuklara gidecek!

atv, yılbaşına sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster”le giriyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunda, Türkiye’nin en çok izlenen ve kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster” yılbaşı özel bölümü ile çok özel konuklarıyla ekranlarda olacak.

2021’e başta sağlık olmak üzere güzel temennilerle girmek için bu yılbaşında, “Kim Milyoner Olmak İster” yılbaşı özel bölümüne 90’lara damga vuran değerli sanatçılar Serdar Ortaç, Burak Kut ve Emel Müftüoğlu konuk olacak.

Hepimizin evde geçireceği bu yılbaşı gecesinde, sevilen sanatçılar Çocuk Esirgeme Kurumu için yarışmacı koltuğunda otururken, yıllar geçse de dillerden düşmeyen şarkılarıyla atv ekranlarını şenlendirecekler.

“Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel” bölümü, 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20.00’de atv’de!

Yeni yıl coşkusu TRT’de yaşanacak

Türkiye, yeni yıla TRT ekranlarında girecek. Konserlerden diziye, spordan unutulmaz nostalji programlara ve daha fazlası yılbaşında TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

TRT tarafından hazırlanan yılbaşına özel içerikler, koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yeni yıl akşamında seyircinin beğenisine sunulacak. Türkiye’nin gönlünde taht kurmuş unutulmaz isimler, canlı konserler ve dizilere ev sahipliği yapacak olan TRT ekranları, yılbaşı gecesinde eğlencenin adresi olacak.

“Kalk Gidelim”in final bölümünde sürpriz konuklar

TRT 1’in uzun soluklu aile dizisi “Kalk Gidelim” yılbaşı gecesinde yayınlanacak olan 135. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümünde müzik dünyasının ilgiyle takip edilen sanatçıları Gülşen, Kubat ve Göksel diziye konuk olacak. Sanatçıların ilk kez deneyimlediği oyunculuk performansları da ortaya renkli görüntüler çıkaracak. “Kalk Gidelim” yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de.

TRT 1’de nostalji rüzgârı esecek

Geçmişte TRT ekranlarında yer alan sanatçıların unutulmaz anlar yaşatacağı nostaljik yılbaşı programı “1’de Nostalji”, yılbaşı gecesi 00.15’te TRT 1’de ekrana gelecek. Zeki Müren’in unutulmaz yılbaşı konuşması ve eserleriyle başlayacak program, Yıldırım Gürses’ten Sezen Aksu’ya, Selami Şahin’den Muazzez Abacı’ya, Ajda Pekkan’dan Emel Sayın’a ve unutulmaz onlarca sanatçı ile izleyiciyi maziye uzanan bir yolculuğa çıkaracak.

Berlin ve Viyana Filarmoni Orkestrası’nın yeni yıl konseri canlı yayınla TRT 2’de

1882’den günümüze klasik müziğin en iyi orkestralarından biri olan Berlin Filarmoni Orkestrası’nın geleneksel olarak düzenlediği ‘‘Yeni Yıl Gala Konseri’’ yılbaşında saat 20.05’te canlı yayınla TRT 2’de ekrana gelecek.

Dünyanın en iyi senfonik müzik topluluklarından biri olan Viyana Filarmoni Orkestrası’nın her yıl 1 Ocak’ta verdiği geleneksel yılbaşı konseri ise 2021’in ilk gününde saat 13.15’te Viyana’dan canlı yayınla TRT 2’de müzikseverlerle buluşacak.

2020 yılında Türkiye ve Dünya’da gerçekleşen sergiler, ödül törenleri, festivaller ve konserlerin yer aldığı, en önemli kültür ve sanat etkinliklerinin ay ay, gün gün özetlendiği 2020'de gerçekleşen sanatla ilgili her şeyin bir bakışta hatırlanacağı “2020 Kültür Sanat Yıllığı” programı yılbaşı akşamı saat 19.15’te Türkiye’nin kültür sanat kanalı TRT 2’de izleyicinin beğenisine sunulacak.

TRT Müzik’ten yılbaşına özel yayınlar

Yeni yıla girerken maziye özlem duyanlar için kaçırılmayacak içeriklerle; 1970, 80 ve 90'lı yılların unutulmaz şarkılarının ekrana geldiği “Yeni Yıl Nostaljisi” programı yılbaşı günü 12.50 - 17.10 ve 20.45’te TRT Müzik ekranında olacak.

TRT'nin zengin arşivinden derlenen; geçmişte büyük ilgi gören müzik programlarının kısa sohbetler ve sevilen şarkılar eşliğinde izleyiciye sunulduğu nostaljik program “Arşivden” ise Müzeyyen Senar’ın unutulmaz konserlerini yılbaşı günü saat 14.00’te TRT Müzik’te müzikseverler için ekrana getirecek.

Türk müzik tarihinde “Sanat Güneşi” olarak anılan Zeki Müren'in yeni yıla ‘merhaba’ derken tüm Türkiye’yi maziye uzanan bir yolculuğa davet ettiği “Zeki Müren ile Baş Başa” programı yılbaşı akşamı saat 19.05’te TRT Müzik’te evlere konuk olacak.

2020’nin önemli spor gelişmeleri TRT Spor’da

TRT Spor’da yılbaşı akşamı saat 22.00’de ekrana gelecek “Almanak” programında, 2020 yılının öne çıkan spor gelişmeleri tek tek ele alınacak. Ardından saat 24.00’te ekrana gelecek “Bir Zamanlar Yılbaşı Özel” programında ise 2020 yılında hayatını kaybeden spor insanlarını başarılarıyla anlatılacak.

TRT FM’den yılbaşına özel müzik ziyafeti

Türkiye’nin en çok dinlenen radyo kanalı TRT FM, yılbaşı akşamı saat 20.00’den itibaren dinleyici isteklerinden oluşan parçalara yer verecek.

Şahane Hayaller TV'de ilk kez ekrana geliyor

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy ve Salih Kalyon’un yer aldığı “Şahane Hayaller” filmi, bu akşam saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde; Ömer, şair olmak isteyen genç bir adamdır. Yıllardır hayalini gerçekleştirmeyi bekleyen Ömer, bu nedenle hayatını boşa geçirir. Hiçbir baltaya sap olamayan genç adam, zaman içinde hayalinden uzaklaşır.

Tam da bu sırada liseden bir arkadaşı olan Ali ile karşılaşır. Ömer, Ali sayesinde yeniden hayaline tutunur. Ali'nin asıl amacı Ömer'in hayaline kavuşmasını sağlamak değil, onun menajerliğini yapıp sırtından para kazanmaktır.

Ancak Ali'nin Ömer'in menajerliğini yapmasını sağlayacak bilgisi ve çevresi yoktur. Ömer'in kitabını bastırmak için türlü yolları deneyen ikili, kendilerini eğlenceli bir maceranın içinde bulur.

Yorumlar (0)