"Karsu’nun Odası" yakında BluTV’de

TV 06.09.2021, 14:50
"Karsu’nun Odası" yakında BluTV’de

BluTV, özel yapım dizilerinin yanına birbirinden farklı içeriklere sahip programları arşivine eklemeye devam ediyor. Seçkisini her geçen gün zenginleştiren platform, 18 Eylül’den itibaren sevilen müzisyen Karsu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Karsu’nun Odası’nı izleyicilerle buluşturacak. Dünya müzik arenasında övgü dolu yorumlar alan ve bunları önemli ödüllerle taçlandıran Karsu, restore edilmiş 150 yıllık özel bir taş evde, müzisyen dostlarını misafir edecek.

Müziğin başrolde olacağı programda, izleyiciler Karsu ile konuklarının sohbetine dahil olurken en sevdikleri şarkıların hiç duymadıkları hikayelerini öğrenecek. Müzikte olduğu kadar mutfaktaki hünerini de konuşturacak olan Karsu, konuklarının memleketine özgü lezzetleri misafirleriyle paylaşırken, onlarla oynayacağı ‘Evet-Hayır’ oyunuyla seyircilere keyifli anlar yaşatacak. Programın her bölüm beklenen sürprizi ise başarılı müzisyenin, misafiriyle yapacağı düet olacak.

Kulakların pasını silecek melodilerin ve kahkahaların yükseleceği programın ilk konuğu ise Kalben. Kalben’in konuk olacağı ‘Karsu’nun Odası’ ilk bölümüyle 18 Eylül’de BluTV’de.

By Karakalem Medya yapımı olan ve Kübra Kalem Baykara’nın yapımcısı olduğu ‘Karsu’nun Odası’ her cumartesi yeni konuklarıyla birlikte sadece BluTV’de…

Yorumlar (0)