Kerem Bursin'den anlamlı sürpriz

TV 13.07.2021, 08:59 13.07.2021, 16:06
Kerem Bursin'den anlamlı sürpriz

Papımını Provizyon Medya, sunuculuğunu ise Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği program “Kadının Eseri”, her pazar saat 11.15’te FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Programın her bölümünde, hayatları boyunca karşılaştıkları zorlukları aşıp hayallerini gerçekleştiren farklı mesleklerdeki kadınların ilham veren hikayelerine odaklanılıyor.

Ersoy’un farklı alanlarda başarı göstermiş kadın konuklarını ağırladığı ve yolculuklarını samimi bir atmosferde izleyicilere aktardığı programda, tanınmış konuklar da kişisel hikayelerini izleyicilerle paylaşıyorlar.

Dünya şampiyonu, milli jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, Sen Çal Kapımı dizisinin başrolü Kerem Bürsin’i severek takip ettiğinden, Kadının Eseri ekibi ve sunucu Elçin Ateş Ersoy bir sürpriz hazırladı, sanatçıyı Ayşe Begüm Onbaşı ile buluşturdu.

Kerem Bürsin: “Ülkemizde bu yaşta birinin böylesi bir başarı elde etmesi çok büyük gurur. Olağanüstü bir başarı” dedi. Aynı zamanda Bürsin, yaşadığımız ataerkil sistem içerisinde erkeklerin kadın hakları için seslerini daha daha fazla çıkarmaları gerektiğini ve kadınlarla beraber daha güzel bir dünyaya ihtiyacımız olduğunu vurguladı. “’Kadınlarımıza sahip çıkalım’ denmemeli, sahip çıkmaya gerek yok çünkü buna ihtiyaçları yok, cümle ‘kadınlarımıza engel olmamalıyız’ olmalı” dedi.

Yorumlar (0)