Komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam Show TV'de

TV 04.12.2021, 14:43
Komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam Show TV'de

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

İşte skeçler: 

Fedakar ve Cefakar dayı, Bilal yeğenini ve erkek arkadaşını mutlu etmek için neler yapabilir? Saç dökülmesinden kiralayacakları eve, yurtdışı eğitiminden krediye Bilal dayı Feridun’a gerçekten yardımcı oluyor mu?

Mesut, İbrahim, Paşa ve Yeter ile Hayati’nin keyifli akşam yemeği nasıl sonlanacak? Kim, ne kadar gelen yüksek hesabı ödememekten kaçabilecek?

Hayallerine inanmayan, sevgilisinden ayrılan Jale’yi elde etmeye çalışan Ozan, İsmail ve Feridun’u neler bekliyor? Sesinin güzelliğine inanan Jale ve acı gerçekleri ona nasıl söyleyeceğini bilmeyen erkekler grubunu zorlu anlar bekliyor.

Arkadaş grubunda şakaları ve zekâsıyla çok sevilen Mustafa gerçekten komik mi? İlk defa Mustafa ve değişik esprileri ile karşılaşan Feridun, bu garipliği çözebilecek mi? Feridun mu mizahtan anlamıyor yoksa Mustafa’da mı sorun var?

Otur evinde Fikri yine iş başında! Fikri kimleri yolundan çevirip ikna ederek planlarından vazgeçirecek?

İlişki koçu Elmas ve düzenlediği ayrılık kampında neler oluyor? Kampın katılımcıları e-mail dolandırıcısına aşık olan Bilal, para avcısı Jale, saf Reyhan, psikopat kıskanç Burcu ve Hayati acılarına derman bulabilecek mi?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 4 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)