Komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam Show TV'de

TV 12.03.2021, 13:36 12.03.2021, 17:36
Komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam Show TV'de

Birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek Güldür Güldür Show, saat 20.00'de Show TV’de olacak. 

İşte kahkaha dolu skeçler:

Komşusu İsmail ve ailesinin yeniden dolandırılma davasını İbrahim çözebilecek mi? Terfi için bu davayı çözmek zorunda olan İbrahim, dolandırılmaya pek açık İsmail ve ailesinin başına gelenlere çare olabilecek mi? Ailenin her üyesi her alanda bu kadar naif olabilir mi?

İbrahim ve Mehtap’ın, yeni sevgili olan arkadaşları Feridun ve Yeter’in evine ziyaretleri nasıl geçecek? Çiftler buluşması hayal edildiği gibi sevgi dolu geçecek mi? Cicim aylarında olan yeni çiftin aşırı uyumu ve sevgisi, İbrahim ve Mehtap’ı nasıl etkileyecek?

Belediye Başkanı Bilal, yöre adına bir heykel diktirmek ister ve bu görevi yardımcısı Fikri’ye verir. Bölgeyi temsil edecek heykel gerçekten hayal edildiği gibi olacak mı? Büyük açılış gününde herkesi bekleyen büyük sürpriz nedir?

Mesut’un Çiçek’le nişan töreni ailenin alıngan büyüğü Burcu teyze ile nasıl geçecek? Üç aylık bebeğe bile darılıp konuşmayan Burcu teyze ile aileler arasında iletişim kurulabilecek mi?

Yönetmen Kudret, meslek lisesinde dizi çekmeye çalışırsa başına neler gelir? Burcu Tilki karşısında, İbrahim, Bilal ve Mustafa rollerini oynayabilecekler mi? Bilal, oyunculuk performansını etkileyecek gerçek motivasyonu bulabilecek mi?

Ozan ve Çiçek ilişkilerini bitirmeye karar verebilecekler mi? Ayrılık kararı alıp veda etmekte zorlanan çift başkalarının hayatını nasıl etkileyecek?

Yorumlar (0)