Komedi klasiğinde kahkaha hız kesmiyor

TV 24.11.2020, 11:13 25.11.2020, 09:20
Komedi klasiğinde kahkaha hız kesmiyor

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam saat 20.00'de Show TV’de olacak. 

İşte skeçler; Hırslarından herkesi çıldırtan Fikri’yi, Hayati düzeltebilecek mi? Fikri, sinirlerinden arınmış bir adam olan Hayati’yi nasıl sinir küpüne çevirdi?

Düğünlerindeki ilk dans için Kudret Han Dans Kursu'na gelen Yeter ve İbrahim’i neler bekliyor? 90’ların ünlü dans grubu “Çıtır Çocuklar” üyesi Kudret Han ile dans okulunda neler yaşanacak?

Yılların süregelen “Sanat sanat için midir?”, “Sanat toplum için midir?” soruları Gündemin Nabzı programında irdeleniyor. Sunucunun stüdyodaki yüksek tansiyonlu konuşmaları karşısında Naime ne yapacak? Tartışmacılardan Bilal niye sürekli programı terk etti?

Virüs yüzünden öğrencileri ile 24 online derse başlayan İsmail, karısı Naime’nin gün telaşesi yüzünden dersini işleyebilecek mi? Öğrenciler Burcu, Ozan, Bahadır, Tayfur, İsmail’e ne gibi zorluklar çıkardı? Online derse ani bir giriş yapan müdür Cemil Bey’e uygunsuz bir şekilde yakalanan İsmail ne yapacak?

Köklüsoy ailesinin medarı iftiharı İbrahim’le aşk yaşamaya başlayan pavyon gülü Naime aileye kendini soylu taklidi yaparak kabul ettirebilecek mi? Naime soylu taklidi yaparken ne gibi açıklar verecek? İbrahim’in annesi Burcu, evliliği kabul edecek mi?

“Şairler Yarışıyor”da birbirinden farklı şiir ekollerine sahip olan yarışmacılar Bilal, Mehtap, Fikri ve Hayati arasında kazanan kim olacak. Şiir duayeni Cemil Bey yarışmacılara ne yorumlar yapacak?

Emekliliğine sayılı günler kalan ve yazlık hayaliyle yanıp tutuşan Bilal ve Amerikanvari ortağı Mesut’u bekleyen yeni gizli görev ne? İlk gizli görevlerinde aksiyon yaşamak için partneri Bilal’e çeşitli zorluklar yaşatan Mesut, bu gizli görevde neler yapacak?

Yorumlar (0)