Korku Sokağı Üçlemesi'nden resmi fragman ve afiş geldi

TV 10.06.2021, 09:13 10.06.2021, 16:43
Korku Sokağı Üçlemesi'nden resmi fragman ve afiş geldi

Netflix, tüyler ürpertici Korku Sokağı Üçlemesi'inin resmi fragmanını ve afişini paylaştı. Korku Sokağı Üçlemesi, temmuz ayında tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yerini alacak. 

1994 yılında bir grup genç, yaşadıkları kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olayların birbiriyle olan bağlantısını ve sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini keşfeder. R.L. Stine’ın çok satan korku serisinden uyarlanan üçleme, Shadyside’ın uğursuz geçmişine uzanan kâbus dolu bir öyküyü anlatıyor.

Leigh Janiak (yönetmen) ve R.L. Stine (yazar), paylaşılan resmi fragman ile birlikte 300 yıllık bir hikayeyi anlatan bu üçlemede izleyiciyi neler beklediğini şöyle anlatıyor: "Korku Sokağı’nı yapan bir film yapımcısı ve aynı zamanda bir sinemasever olarak, korku filmlerinin bazı harika dönemlerine saygı duruşunda bulunmak beni çok heyecanlandırdı.

1. Kısım: 1994 için, 90'ların korku sinemasının şimdiye kadar yapılmış en iyi filmi Scream her şeyin ötesindeydi. 2. Kısım: 1978 için slasher filmlerinin en parlak günlerine baktım ve 13. Cuma, Halloween ve Elm Sokağı Kabusu'ndan referans aldım. 3. Kısım:1666 için en büyük ilham kaynağım da Terence Malick imzalı Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi oldu."

Yorumlar (0)