Magazin dünyasını tersine çeviren belgesel: Ünlü Var mı?

TV 10.01.2023, 15:50 10.01.2023, 15:57
Magazin dünyasını tersine çeviren belgesel: Ünlü Var mı?

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV yeni orijinal belgeseli ‘Ünlü Var Mı?’yı 11 Ocak itibarıyla kullanıcılarıyla buluşturacak. Magazin dünyasını muhabirlerin gözünden aktaran belgesel daha önce benzeri görülmemiş bir deneyim sunarak eğlence dünyasını farklı bir açıdan mercek altına alıyor.

Bu sefer magazin muhabirlerinin kamera önünde olduğu ‘Ünlü Var Mı?’ belgeselinde magazin hayatının merak edilenleri ve magazin muhabirlerinin hiç görünmeyen, kamera arkasındaki hayatlarını ele alıyor.

MAGAZİN MUHABİRLERİ ÖZEL GÖSTERİMDE BULUŞTU

Sabahın ilk ışıklarına kadar ünlü isimleri takip edip haber peşinde koşan magazin muhabirleri bu kez kendi hikayelerini anlatan ‘Ünlü Var Mı?’ belgeselinde bir araya geldi.

09 Ocak Pazartesi akşamı Müze Gazhane’de gerçekleştirilen ‘Ünlü Var Mı?’nın özel gösterimine Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayatlı, Hayal Köseoğlu, Selin Ciğerci, Aslıhan Karalar, Jessica May, Hivda Zizan Alp, Aslı Samat, Gülsim Ali İlhan, Berk Ali Çatal, Billur Yılmaz, Serkan Çayoğlu, Onur Akbay, Aslı Turanlı, Billur Pınar Yılmaz, Eda Akkaya, Mustafa Açılan katıldı.

Yapımı mevzulab’a yapımcılığı Sertaç Selvi’ye ait olan BluTV Orijinal belgeseli için magazin muhabirleri Tolga Aslan, Akif Yaman, Barış Ağıl, Engin Can Dilek kamera karşısına geçti.

‘Ünlü Var Mı?’ 11 Ocak’tan itibaren BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)