Maske tarifleri Burcu İle Hafta Sonu'nda!

TV 13.01.2023, 17:35 14.01.2023, 00:30
Maske tarifleri Burcu İle Hafta Sonu'nda!

Ekranların en sevilen isimlerinden Burcu Esmersoy’un sunduğu “Burcu İle Hafta Sonu” bu hafta da dopdolu içeriklerle ekranlarınızda…

Bel ağrılarının nedenleri nelerdir? Bel ağrısı bel fıtığından nasıl ayırt edilebilir? Farklı bel rahatsızlıklarının tedavisinde hangi yöntemler kullanılıyor? Tüm merak edilenleri anestezi ve reanimasyon uzmanı Dr. Taylan Temel anlatıyor.

Şeffaf plak nedir? Hangi ortodontik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılabilir? Avantajları nelerdir? Tüm sorularımızı ortodonti uzmanı Dr. Halil Toros Bingöl yanıtlıyor.

Propolis nedir, bağışıklığımızı nasıl güçlendiriyor? Arı sütünün özellikleri nelerdir? Polen ve arı ekmeğini nasıl tüketebiliriz? Arı ürünleri ve faydalarıyla ilgili tüm merak edilenleri gıda yüksek mühendisi ve arı ürünleri uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı anlatıyor.

Okul başarısı çocuğun hayat başarısını etkiler mi? Çocuğa sorumluluk vermenin eğitim süreci üzerindeki etkisi nedir? Bir çocuğun hayatta başarılı olabilmesi için ebeveynler neler yapabilir? Tüm sorularımızı eğitim uzmanı Bülent Gündağ Mert cevaplıyor.

Kışın cildimiz neden daha fazla kuruyor? Cildimizin kurumasını engellemek için neler yapabiliriz? Güzellik koçu Aysuda Akbulut hem önemli bakım tüyoları veriyor, hem de çok özel nemlendirici maske tarifleri paylaşıyor.

Hepsi ve daha fazlası bugün 10.00'da Star TV'de ekrana gelen Burcu İle Hafta Sonu’nda.

Yorumlar (0)