Moda dünyasının en son haberleri Tülin Şahin ile Moda'da

TV 23.09.2023, 17:02
Moda dünyasının en son haberleri Tülin Şahin ile Moda'da

Tülin Şahin ile Moda, yeni bölümüyle saat 11.00'de Star’da oluyor.  Tülin Şahin ile Moda’nın 411. bölümünde öne çıkanlar şöyle; 2024 İlkbahar/Yaz New York Moda Haftası'nın en çok konuşulan defilelerinden en özel detaylar…

Fransa'da ünlü bir giyim markası Paris Moda Haftası'nda sergileyeceği 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, defileye 10 gün kala çalındı. Peki, bu iddiaların perde arkasında neler yaşandı? Yaz tatilini ailesiyle birlikte, doğup büyüdüğü Danimarka’da geçiren Tülin’in Kopenhag’daki evini ziyaret ediyoruz! Ardından da yaşadığı bölgeyi keşfe çıkıyoruz. Tülin’in Danimarka’nın ünlü kuaförlerinden biriyle yaptığı çok özel röportaj da izleyicilerle buluşuyor.

Moda dünyasının efsanevi süper modelleri Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista ve Christy Turlington yıllar sonra el ele aynı podyumda yürüdü. Bu dört çok özel kadını bir araya getiren neydi, cevabı yeni bölümde. Çocuklarımız için aldığımız ürünlerde nelere dikkat etmeliyiz? Tülin, kıyafetten kişisel bakım ve hijyen ürünlerine kadar her şeyin olduğu bir mağazayı ziyaret ediyor ve ipuçlarını aktarıyor.

Tüm bunlar ve çok daha fazlası, kadınların vazgeçilmez adresi Tülin Şahin ile Moda’da…

Yorumlar (0)