My Little Pony: Yeni Bir Nesil Netflix’te yayına giriyor

TV 13.09.2021, 09:06 13.09.2021, 10:13
My Little Pony: Yeni Bir Nesil Netflix’te yayına giriyor

Hasbro’nun sevilen oyuncak serisi My Little Pony, yeni animasyon filmi My Little Pony: Yeni Bir Nesil ile 24 Eylül’de Netflix’te izleyici karşısına çıkıyor.  Sunny’nin Equestria’nın kaybolan sihrini geri getirme çabasını konu alan film, çocukları yeni nesil Pony’lerin muhteşem serüvenine davet ediyor.

Hasbro’nun milyonlarca hayranı olan ve farklı karakterler ile çocuklara arkadaşlığın önemini aktaran oyuncak serisi My Little Pony’nin yeni filmi 24 Eylül’de Netflix ekranlarında yayına giriyor. Film Toprak Pony, Pegasuslar ve Unicornlar arasında bozulan birlik ve beraberlik sonrası idealist Pony Sunny'nin Equestria’nın kaybolan sihrini geri getirme çabasını konu alıyor. Equestria'da barışın yeniden sağlanması için Pony Sunny, Unicorn Izzy, Pegasus Pipp ve Zipp, Toprak Pony Hitch gibi karakterlerin üstlendiği zorlu görevleri de ekrana getiren film; seyircileri yeni nesil Ponylerin heyecanlı serüvenine davet ediyor.

Yönetmenliğini Rob Cullen, Jose Ucha ve Mark Fattibene üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda Cansın Açar (Sunny Starscout), Harun Can (Hitch Trailblazer), Dolunay Pircioğlu (Izzy Moonbow), Olcay Yusufoğlu (Zipp Storm) ve Esra Kucur (Prenses Pipp Petals) yer alıyor. 

My Little Pony, yaklaşık 40 yıldır çocuklar için arkadaşlığı yücelterek, onlara eğlenceli ve masum bir dünyanın kapılarını açıyor. Hasbro Studios tarafından yaratılan My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir çizgi dizisi Türkiye’de Ekim 2011’de yayınlanmaya başladı ve kısa sürede çocukların sevgilisi haline geldi. 2017’de My Little Pony: The Movie filmiyle Pony kahramanlarımızın maceraları ilk defa beyazperdeye taşındı.

Yorumlar (0)