Netflix'in ağustos takvimi resmi olarak açıklandı

TV 28.07.2023, 15:53 28.07.2023, 16:05
Netflix'in ağustos takvimi resmi olarak açıklandı

Netflix'in ağustos takvimi resmi olarak açıklandı. Ağustos ayında Netflix dizileri ve filmleri yeni bölümleri ile geri dönüyor. Platforma yeni yapımlar ekleniyor. 

Perde Arkası (3. Cilt)

1 Ağustos - (Her Hafta Yeni Bölüm)

Belgesel dizisi "Perde Arkası", 4 bölümden oluşan 3'üncü cildiyle geri dönerek spor dünyasından destansı öyküleri açığa çıkarıyor. Bokstan futbola ve doping skandallarına kadar çeşitli konuları ele alan hikâyeler, manşetlerin ötesine geçiyor. Haftalık olarak yayınlanacak bölümler, olayları bizzat yaşayan kişilerin anlatımlarını temel alırken perde arkasında yaşananları da gözler önüne seriyor

Ruh Kapanı

2 Ağustos

İnsanları vahşi katillere dönüştüren bir silahı ele geçirmek için tutulan paralı asker, kendi kardeşi silahın kurbanı olunca intikam peşine düşer.

Güneşin Karanlığında: 2. Sezon: 2. Kısım

3 Ağustos

Lisa'nın duruşması yaklaşırken Mickey şüpheleriyle, zorluklarla ve beklenmedik gelişmelerle boğuşur.

Zombi Evreni

8 Ağustos

Bir zombi virüsü salgınının patlak verdiği Seul'de, kimler zorlu görevler karşısında yaşayan ölüleri alt ederek sağ kalmayı başaracak?

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2

8 Ağustos

Yaşadıkları trajik kazanın ardından Lancelot ile ilk kez tekrar bir araya gelen Tristan, annesinin hayatını kurtarmak için içindeki iblisleri yenmeyi öğrenmelidir.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop 

9 Ağustos

Belgeselde rap sanatçıları, söz yazarları ve uzmanlar, kadınların hip-hop üzerindeki etkisini anlatıyor.

Painkiller

10 Ağustos

Amerika'daki opioid salgının nedenlerini ve sonuçlarını irdeleyen bu drama, sorumluları, kurbanları ve gerçeği arayan bir soruşturmacıyı konu alıyor.

Heart of Stone

11 Ağustos

Bir istihbarat ajanı, adına çalıştığı küresel ve gizemli barışı koruma örgütünün değerli ve tehlikeli silahının çalınmasını önlemeye çalışır.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 

16 Ağustos

Manhattan'da bir apartman dairesinde sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlar. İkili arasında başlayan rekabet kısa sürede yerini iş birliğine bırakacaktır.

Johnny Depp - Amber Heard Davası

16 Ağustos

Her iki tarafın ifadelerini ilk kez yan yana gösteren bu belgesel, davayı ve bunun internetteki yansımalarını mercek altına alıyor.

The Upshaws: 4. Kısım

17 Ağustos

Bu komedi dizisinde Indiana'da yaşayan, işçi sınıfından siyah bir aile, gündelik dertlerle uğraşırken daha iyi bir hayat ve mutlu bir yuva için çabalıyor.

Kötü Adamın 10 Günü

18 Ağustos

Hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra kötü bir adam olmaya karar veren Sadık, üçlemenin aksiyon dolu üçüncü filminde köşkte işlenen tuhaf bir cinayeti çözmeye çalışır. 

Maymun Kral

 18 Ağustos

Bir maymun, büyülü dövüş değneği ile birlikte destansı bir serüvene atılarak iblisler, ejderhalar ve tanrılarla mücadele eder. En büyük düşmanı ise kendi egosudur.

Ragnarok: 3. Sezon

24 Ağustos

İyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşırken Magne'nin cesareti, tanrılarla devler arasındaki son savaşta bir sınavdan geçmek üzeredir.

Aşkı Seç

31 Ağustos

İstikrarlı bir ilişki yaşadığı erkek arkadaşını mı, yıllar önce uzaklara çekip gideni mi yoksa ünlü rock yıldızını mı? İkilemde kalan Cami bunlardan hangisini seçecek

Yorumlar (0)