Netflix Keanu Reeves çizgi romanını animasyona çeviriyor

TV 25.03.2021, 14:50 25.03.2021, 16:23
Netflix Keanu Reeves çizgi romanını animasyona çeviriyor

Netflix, BOOM! Studios'un BRZRKR adlı çizgi romanının haklarını satın aldı. Çizgi romandan ilk önce bir film ve ardından bir anime dizisi uyarlanacak. 

Keanu Reeves tarafından yaratılan BRZRKR'ın yazarlığını Reeves ve New York Times çok satanlar listesine giren yazar Matt Kindt, çizerliğini ise ünlü Marvel sanatçısı Ron Garney üstleniyor. Bill Crabtree tarafından renklendirilen çizgi romanın yazıları Clem Robins'e ve karakter tasarımları ile kitap kapakları Rafael Grampá'ya ait.

BRZRKR, Reeves'in birkaç yıldır üzerinde çalıştığı orijinal bir fikre dayanıyor. Keanu Reeves; BOOM! Studios adına Ross Richie ve Stephen Christy; ve Company Films adına Stephen Hamel yapımcılığı üstleniyor. Baş yapımcı ise BOOM! Studios'dan Adam Yoelin.

BRZRKR ölümsüz bir savaşçının 80.000 yıldır verdiği mücadeleye dair kanlı bir epik öykü. "B" olarak tanınan bu adam, yarı ölümlü-yarı tanrıdır. Lanetlenerek şiddete mahkûm edilen bu adam, akıl sağlığını da bu yolda feda etmiştir.

Yüz yıllar boyunca Dünya'da dolaşan B, sonunda kendine güvenli bir liman bulur. Onun yeni görevi ABD hükümeti için çalışarak diğerleri için çok kanlı ve çok tehlikeli olan mücadeleleri üstlenmektir. Bunun karşılığında B'ye arzuladığı tek şey verilecektir: kana bulanmış ölümsüz varlığına dair gerçek ve hayatını nasıl sona erdirebileceğine ilişkin bilgi.

Yorumlar (0)