Netflix Türkiye nisan ayı programında neler var?

TV 30.03.2021, 15:48 31.03.2021, 10:37
Netflix Türkiye nisan ayı programında neler var?

Netflix Türkiye nisan ayında da birbirinden iddialı içeriği izleyiciyle buluşturuyor. 

İşte, Netflix Türkiye nisan ayı programı:

Netflix Orijinal Dizileri

Fatma / 27 Nisan

Sıradan bir temizlikçi olan Fatma, kayıp kocası Zafer’i ararken beklenmedik bir cinayet işler. Bu olay, onu bir “temizlikçi” olarak kendisinden hiç şüphe edilmeyen görünmez bir katile dönüştürür.

Gölge & Kemik – Shadow & Bone / 23 Nisan

Yetim kartograf Alina Starkov, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkardığında karşısında karanlık düşmanlar bulur.

The Serpent / 2 Nisan

Acımasız katil Charles Sobhraj, 1970’lerde Güneydoğu Asya’da “Hippi Yolu”nu keşfe çıkan gezginleri kendine av olarak seçer. Sarsıcı olaylardan uyarlandı.

Snabba Cash: Kolay Para / 7 Nisan

Hırslı bir iş kadını, çekici bir çete infazcısı ve sorunlu bir genç, imkansız gibi görünen tekinsiz bir servet arayışı için bir araya gelir.

Şantaj – El Inocente / 30 Nisan

Kasten işlemediği bir cinayet, bir adamı entrikalarla dolu bir ağa sürükler. Özgürlüğüne kavuştuğunda gelen bir telefon onu tekrar aynı karanlığın içine çeker.

Dad Stop Embarrassing Me! / 14 Nisan

Bir kozmetik markasının sahibi olan bekar bir baba, dikbaşlı ergen kızının yanına taşınmasıyla babalığı öğrenmeye çalışır.

Netflix Orijinal Filmleri

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? / 9 Nisan

Gülseren’in hayatı, acısıyla tatlısıyla Türkiye’nin yıllar içinde geçirdiği değişimin aynası. Onu başkalarından ayıransa sivri dili, zekası ve ateş böceklerine sevdası.

Thunder Force / 9 Nisan

Biri, özel güçler kazanmaya yarayan tedavinin mucidi; diğeri ise tedavinin ilk deneği. Bu iki çocukluk arkadaşı kurdukları sıra dışı ekiple kentlerini suçtan koruyacak.

Concrete Cowboy / 2 Nisan

Yaz tatilini uzun süredir görüşmediği babasıyla geçiren dikbaşlı genç, aradığı yakınlığı Philadelphia’da siyahi kovboyların kurduğu bir toplulukta bulur.

Her Şey Yok Olur? / 29 Nisan

Hudson Vadisi’ne taşınan Manhattanlı bir çiftin evliliklerine dair keşfettiği uğursuz gerçek, yeni evlerinin tarihinden bile daha karanlıktır.

Love and Monsters / 14 Nisan

Canavarların yol açtığı kıyametten yedi yıl sonra, sevimli ve talihsiz Joel eski sevgilisiyle yeniden buluşmak için rahat sığınağını arkasında bırakır.

Netflix Orijinal Belgeselleri

Beni Neden Öldürdün? – Why Did You Kill Me? / 14 Nisan

Perişan bir aile, 24 yaşındaki kızları Crystal Theobald’ın katillerinin izini sosyal medya üzerinden sürmeye çalışırken adalet ve intikam arasındaki çizgi bulanıklaşır.

David Attenborough ile Yaşamın Renkleri / 22 Nisan

Yenilikçi bir teknolojiden yararlanan bu belgesel dizisi, doğayı yeni bir bakış açısından keşfe çıkarak hayvanların renkleri nasıl kullandığını inceliyor.

This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist / 7 Nisan

1990’da, polis kılığına girmiş iki adam Boston’daki bir müzeden servet değerindeki eserleri çaldı. Bu kötü şöhretli ve cüretkar soygunun içyüzünü keşfedin.

Giyilmiş Öyküler / 1 Nisan

İnsanların kendileri için en anlamlı giyim eşyalarına ilişkin büyüleyici ve tuhaf öykülerini konu alıyor.

Ailem Robotlara Karşı – The Mitchells vs. the Machines / 30 Nisan

Bir yolculuğa çıkan Mitchell ailesi, cihazlarının dünyayı ele geçirmeye karar vermesiyle kendilerini bir savaşın ortasında bulur.

Yorumlar (0)