Netflix uzun zamandır beklenen projeyi iptal etti

TV 23.04.2022, 14:37
Netflix uzun zamandır beklenen projeyi iptal etti

Son zamanlarda yaşadığı abone kaybıyla gündemde yer alan Netflix, bir projeyi daha rafa kaldırdı. ShiftDelete'in haberine göre; son olarak Netflix’in bir popüler dizisi daha hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor. 

Yayın devi Netflix, abone sayısını yükseltmek isterken, 2022’nin ilk çeyreğinde önemli bir düşüş yaşadı. 200 binden fazla abone kaybı yaşayan şirket, haziran 2022’den önce ödeme yapan 2 milyon müşterisini daha kaybedeceğini düşünüyor. Netflix, abone kaybı yaşaması ve hisselerinin değerinin düşmesinin ardından finansal istikrarsızlıkla mücadele etmek için harekete geçti. Bu da geliştirme aşamasında olan birden fazla projenin iptal edilmesi anlamına geliyor. 

Bir rapora göre, Netflix’in Orijinal Animasyon için Yaratıcı Liderlik ve Geliştirme Direktörü Phil Rynda, birkaç çalışanıyla birlikte işten çıkarıldı. Platform, öncelikle eleştirmenler tarafından beğenilen Jeff Smith‘in çizgi romanı Bone‘un uzun zamandır beklenen uyarlamasını iptal etti. Bu projelere Roald Dahl’ın ‘The Twist‘ filminin animasyon uyarlaması ve Lauren Faust’un ‘Toil and Trouble‘ filmi de eklendi.

Tüm bunların yanı sıra Will Smith‘in başrolde olduğu filmin devamı olan Bright 2‘nin ve birçok filmin de iptal edildiği iddia ediliyor. 

Yorumlar (0)