Romantizm ve kahkaha FilmBox ekranlarında

TV 06.02.2021, 13:48 06.02.2021, 13:54
Romantizm ve kahkaha FilmBox ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle kış gecelerine heyecan ve eğlence katıyor.

Sevgi kelimesinin tüm dünyada farklı bir anlam kazandığı Şubat Ayı boyunca, romantizm ve eğlenceyi birleştiren birbirinden güzel filmler, keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında yer alacak. Ayrıca Romantik Filmler Kuşağı filmleri de Şubat Ayı boyunca her pazar 21:30’da FilmBox ekranlarında olacak.

FilmBox Romantik Filmler Kuşağı:

Aşka Yükseliş (3 Meters Above The Sky) – 7 Şubat Pazar - Saat: 21:30

FilmBox Romantik Filmler Kuşağı filmlerinin ilki, 7 Şubat Pazar gecesi ekranlara gelecek. Aşkın sınır tanımazlığını konu alan filmin öyküsü, sosyal sınıf farklarına bakmadan birbirlerine aşık olan seçkin sınıftan bir kadın ile hiçbir şeyi önemsemeyen bir adamın sevgisini anlatıyor.

Milyoner (Slumdog Millionaire) – 09 Şubat Salı - Saat: 19:30

Şubat ayının bir diğer ekran bombası, dünya sinemasında büyük ses getiren ve 8 dalda Akademi Ödülü alarak 81. Oscar Ödüllerine damga vuran Milyoner (Slumdog Millionaire). 9 Şubat Salı akşamüstü ekranlara gelecek bu başyapıt, fakir bir çocuğun büyüme öyküsünü ve yaşadığı aşkı, katıldığı bir yarışma programı çerçevesinde ele alıyor. Kenar mahallelerde büyümüş bir Mumbai çocuğu, “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasının Hindistan versiyonuna katılır. Hile yapma şüphesiyle tutuklanır ve soruşturma sırasında geçmiş hayatında yaşadığı olaylar, yanıtları neden bildiğini açıklar.

Dumplin (Dumplin) – 13 Şubat Cumartesi - Saat: 21:30

13 Şubat Cumartesi akşamı ekranlara gelecek filmde başrolü, sevilen aktris Jennifer Aniston üstleniyor. Film, farklı karakterlere ve özelliklere sahip bir genç kız ve annesinin güç birliğini öyküleştiriyor. Annesinin Dumplin', arkadaşlarının da kısaca Will diye çağırdığı Willowdean, fazla kilolu bir genç kızdır. Ancak fazla kiloları onda asla güven eksikliği yaratmamıştır ve halinden çok memnundur. Annesi Rosie ise gençliğinde güzellik kraliçesi olmuş bir kadındır. Kilosuyla dalga geçilmesini pek umursamayan Will, günün birinde Bo adında bir çocukla tanışır ve ona hissettikleri derinleştikçe kendi bedeni hakkında tereddütlere düşmeye başlar. Güvenini tazelemek için gençler arası güzellik yarışması Miss Teen Blue Bonnet'e katılmaya karar veren Will ve annesi Rosie, bu süreçte aralarındaki farklılıkları bir kenara bırakıp birbirlerine destek olmak zorundadır.

FilmBox Romantik Filmler Kuşağı:

Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris) – 14 Şubat Pazar - Saat: 21:30

FilmBox Romantik Filmler Kuşağında, 14 Şubat Sevgililer Günü gecesine özel olarak, aşkı büyülü ve eğlenceli bir atmosferde anlatan Woody Allen’ın en iyi özgün senaryo dalında Oscar ödülü almış filmi Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris) yer alıyor. Filmin öyküsünde, zengin ve güzel bir kadınla nişanlı genç bir yazar, müstakbel eşinin ailesinin bir iş gezisi nedeniyle büyük bir aşk duyduğu Paris’e gelir. Burada kendini, geleceğini ve ilişkisini kendi içinde sorgularken, Paris’te gece yarılarının, beklenmedik sihirli gezilere ve aşklara kapı açabileceğini fark eder.

FilmBox Romantik Filmler Kuşağının diğer iki filmi Aşk Yeniden (Home Springs) 21 Şubat, Aşkın Çekimi (Upside Down) ise 28 Şubat Pazar akşamı, saat 21:30’da keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında olacak.

Yorumlar (0)