Rövaşata tadında bir bölüm

TV 23.04.2022, 16:15 25.04.2022, 11:07
Rövaşata tadında bir bölüm

BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’, kahkaha dolu skeçleriyle seyircisini ekran başına kilitleyecek. BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor.

7 yeni skeçle ekrana gelecek olan 115.bölümün skeçleri şöyle: Dilli Bebek, Kankaların Gücü Adına, Anne Kombini, Tekin Şahıs Belgeseli, Gol Anahtarı, Aşık Servisi ve Kim Daha Fakir? Bölüm konuğu: Başarılarıyla adını spor camiasına altın harflerle yazdırmayı başarmış bir teknik isim; Yılmaz Vural. Oruçlu olduklarını annelerine bir türlü anlatamayan bebekler bu hafta iş başında! Aralarından su sızmayan kankalar ev buluşmasında bir araya gelir ve gecenin ilerleyen saatlerinde işler çığırından çıkar.

Alışverişe annesi ile çıkan genç, hiçbir istediğini alamaz. Kombini annesi tarafından yapılan genci bir moda ikonu keşfeder. Belgesel kuşağında bu mercek altına altına alınan 3. kişiler ve sonrasında gelişen olaylar. Liseler arası futbol turnuvasının yapıldığı gün gelip çatmıştır. Takımın tek eksiği tecrübeli bir antrenördür. Ve o kişi sahnede kahkaha tufanı estirecek Yılmaz Vural’dan başkası değildir. Kız arkadaşı hastanenin acil servisinde çalışan çocuk, kız arkadaşıyla barışmak için aslında çok yanlış bir yerdedir. Ay sonunu getirmek için doluyu boşa boşu doluya koyan Feridun ve ailesini bekleyen tanrı misafiri ve çok daha fazlası…

Yorumlar (0)