“Şarkılar Bizi Söyler” bu akşam çok iddialı

TV 26.11.2022, 15:51 26.11.2022, 16:08
“Şarkılar Bizi Söyler” bu akşam çok iddialı

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümünde şahane şarkılarla unutulmaz bir gece yaşanacak. Bu bölümde birbirinden değerli konuklarla “Karışık Kaset”ten şarkılar söylenecek.

Her cumartesi izleyicisiyle buluşan fenomen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Türk müziğin güçlü sesi İrem Derici, söz yazarı, besteci, yorumcu Sinan Akçıl, “O Kız” dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla izlenme rekorları kıran Kurtuluş Kuş & Burak Bulut olacak.

İrem Derici en sevilen şarkılarıyla müzik şöleninde yerini alacak. Programda “Acemi Balık” şarkısıyla izleyiciyi selamlayacak olan İrem Derici “Kalbimin Tek Sahibine, Bazı Aşklar Yarım Kalmalı, Değmezsin Ağlamaya” gibi muhteşem şarkılarını yorumlayarak herkesi mest edecek. Sahne, son dönemde yaptıkları düetlerle Türk pop müziğe damga vuran Kurtuluş Kuş & Burak Bulut ikilisinin olacak. Kurtuluş Kuş & Burak Bulut “Sevmedim Deme, Salıncak, Nabız” gibi sevilen şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. İkili düetlerinin yanı sıra tekli performanslarıyla da sahnede olacak. Burak Bulut yeni şarkısı “Cano”yu, Kurtuluş Kuş ise “Ağır Kurşun” şarkısını yorumlayacak.

Türk pop müziğin sevilen isimlerinden biri olan Sinan Akçıl, Sibel Can ile “Hayat” ve “En Büyük Aşkım” şarkılarında unutulmaz düetlere imza atacak. Programda, başarılı oyuncu Erkan Petekkaya bu kez şarkı performansıyla sahnede olacak ve kendine has yorumuyla bir Ahmet Kaya klasiği olan “Kum Gibi” şarkısını seslendirecek. Hikayelerin süsleyeceği şarkılar hep birlikte söylenecek, unutulmayacak performanslarla Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda müzik ziyafeti yaşanacak.

Yorumlar (0)