"Şarkılar Bizi Söyler" sezonu açıyor

TV 22.10.2022, 13:10 24.10.2022, 09:47
"Şarkılar Bizi Söyler" sezonu açıyor

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, üçüncü sezonun ilk bölümü ile ekrana geliyor. "Şarkılar Bizi Söyler" yeni sezondaki görkemli açılışını 90'lara damga vuran müzik grubu İzel-Çelik-Ercan ile yapacak.

Programın bu bölümünde, Türk pop müziğine damga vuran unutulmaz İzel-Çelik-Ercan şarkıları söylenecek. “İzel-Çelik-Ercan Şarkıları” konseptli programın açılışı bir İzel-Çelik-Ercan klasiği olan “Özledim” şarkısı ile yapılacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, başarılı besteci, söz yazarı ve yorumcu Ercan Saatçi, başarılı besteci, söz yazarı ve yorumcu Çelik Erişçi, Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcusu İzel olacak.

31 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezondaki ilk bölümünde en sevilen şarkılarını söyleyecek. Yıllar sonra yeniden İzel-Çelik-Ercan olarak bir araya gelen muhteşem üçlü seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmayacak bir müzik ziyafeti sunacak. 90’lara damga vuran efsane müzik grubu seslendirdikleri şarkıların yanı sıra eğlenceli sohbetleri ve dans performanslarıyla da geceye renk katacak.

Türk Pop Müziği’ne damga vuran eserleriyle unutulmayacak bir geceye imza atacak olan İzel-Çelik-Ercan, “Ah Yandım, Yastayım, Bebek, Bitmesin Bu Rüya, Dönmelisin, Avuçlarım Kanıyor, Alışamadım, Hercai” gibi yorumladıkları şarkılarla muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak. Şarkılar Bizi Söyler’in konukları ile meşk ettiği oturma odası köşesindeki keyifli sohbetler geceye lezzet katacak.

Ercan Saatçi'nin piyano, Çelik'in gitar performansıyla katılacağı, büyük usta Neşet Ertaş’ın unutulmaz eseri "Neredesin Sen" türküsüne İzel muhteşem sesiyle eşlik edecek. Çelik'in efsane şarkısı "Hercai" de İzel ve Ercan Saatçi danslarıyla mest edecek. Hakan Altun, İzel, Çelik, Ercan'ın 90'lardaki bir fotoğrafını tozlu raflardan indirecek, anılarla birlikte ayrılıklarına dair samimi bir sohbet gerçekleşecek. Efsane müzik grubu üyeleri sürpriz sorularla birbirlerine dair bilinmeyenleri anlatacak ve stüdyoda kahkaha tufanı yaşanacak. İzel, “Kızımız Olacaktı” ve “Ah Yandım” şarkılarının anılarını anlattığı anlarda stüdyoda duygusal anlar yaşanacak. Hüsnü Şenlendirici’nin “Şinanari” performansına Ercan Saatçi ve Çelik eğlenceli danslarıyla renk katacak.

Şarkılar Bizi Söyler yeni sezonun ilk bölümü ile 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)