"Şarkılar Bizi Söyler" sezonu canlı konserle açıyor

TV 11.09.2021, 14:26 13.09.2021, 12:45
"Şarkılar Bizi Söyler" sezonu canlı konserle açıyor

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, yeni sezona Kuruçeşme Açıkhava Özel Konseri ile “merhaba” diyor. Şarkılar Bizi Söyler Özel Konseri, bu akşam canlı yayınla Kuruçeşme Açıkhava’dan ekrana gelecek.

Şarkılar Bizi Söyler’in Kuruçeşme Açıkhava Özel Konseri’nde Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici kendi repartuarlarında yer alan sevilen şarkılarını söyleyecek. Gece boyunca Boğaz’ın ışıkları altında Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği’nin en güzel şarkıları söylenecek.

Ev sahipliğini Kanal D’nin yaptığı, sanat ve iş dünyasından özel davetlilerin katılacağı bu çok özel gecede aynı zamanda Kanal D programlarının ve dizilerinin sevilen yüzleri de “Şarkılar Bizi Söyler” sahnesinde olacak. Sürpriz isimler, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile aynı sahneyi paylaşacak. Muhteşem düetlerin, solo performansların, eğlenceli dans ve sohbetlerle renkleneceği “Şarkılar Bizi Söyler Özel Konseri”nde tam anlamıyla bir müzik şöleni yaşanacak.

Yorumlar (0)