"Şarkılar Bizi Söyler"de arabesk gecesi

TV 20.11.2021, 13:53
"Şarkılar Bizi Söyler"de arabesk gecesi

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Programın bu bölümünde, Arabesk müziğin en sevilen eserleri seslendirilecek, “Arabesk Şarkılar” konseptli programın açılışı “Gölümün Sultanısın” şarkısıyla yapılacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları müzik dünyasının sevilen ismi Bülent Serttaş, arabesk müziğin güçlü yorumcusu Ceylan, sahnelerin vazgeçilmez ismi Altay ve unutulmaz yorumlarıyla Berdan Mardini olacak.

Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle unutulmaz bir performansa imza atarken Bülent Serttaş gözyaşlarına boğuldu. Ünlü şarkıcı “Hayatım gözümün önünden geçti” sözleriyle yaşadığı duygu dolu anları anlattı. Arabesk müziğin unutulmaz şarkılarıyla müzik şöleninin yaşandığı gecede Sibel Can “Berivan” yorumuyla duygu dolu anlar yaşattı. Sibel Can’ın Berivan şarkısını söylediği anlarda genç yaşta kaybettiği ağabeyini anan Ceylan’ın gözyaşları sel oldu. Hüzünlü şarkılarla duygu dolu anların yaşandığı Şarkılar Bizi Söyler’de Ceylan’ın kıpır kıpır şarkılarıyla stüdyoda coşku dolu anlar yaşandı. Ceylan’ın “Bir Sivaslı Uğruna” ve “Minnoş” şarkılarını seslendirdiği anlara Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Altay ve Berdan Mardini halay çekerek eşlik etti.

Yorumlar (0)