“Şarkılar Bizi Söyler”de biraz pop biraz taverna

TV 12.11.2022, 15:38 14.11.2022, 09:32
“Şarkılar Bizi Söyler”de biraz pop biraz taverna

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümünde pop ve taverna müziğin sevilen eserleriyle unutulmaz bir gece yaşanacak.

Her cumartesi izleyicisiyle buluşan fenomen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları taverna müziğin sevilen ismi Fedon, şarkılarıyla pop müziğe damga vuran Ziynet Sali ve başarılı oyuncu Nilgün Belgün olacak. Birbirinden güzel şarkılara eğlenceli Sirtaki gösterilerinin eşlik ettiği gecede hem müzik ziyafeti hem de görsel bir şölen yaşanacak.

Taverna gecelerine unutulmaz şarkılarıyla damga vuracak olan Fedon, “Aşığınım” ve “Gel artık” şarkılarını yorumlayarak stüdyoda nostalji rüzgârı estirecek. Pop müziğin sevilen sanatçısı Ziynet Sali, “Amman Kuzum, Çeyrek Gönül, Ömrüm, Kalbim Tatilde” gibi sevilen şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Başarılı oyuncu Nilgün Belgün, “Ama Neden” şarkı performansıyla renkli dakikalara sahne olacak. Şarkılar Bizi Söyler’de birbirinden muhteşem şarkılar ve kahkahaların eşlik ettiği samimi sohbetler ile unutulmaz bir geceye imza atılacak.

Yorumlar (0)