“Şarkılar Bizi Söyler”de Bülent Ersoy rüzgarı esecek

TV 27.06.2023, 20:37 03.07.2023, 11:25
“Şarkılar Bizi Söyler”de Bülent Ersoy rüzgarı esecek

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, bayramın dördüncü günü 79’uncu bölüm tekrarı ile ekrana geliyor. Bu bölümde müziğin divası Bülent Ersoy konuk olacak, eşsiz yorumlarıyla muhteşem bir müzik ziyafetine imza atacak. Bülent Ersoy için özel hazırlanan “Diva Bir Gece” konsepti sürprizlerle dolu olacak.

Her cumartesi izleyiciyle buluşan fenomen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, unutulmayacak bir bölümle ekranlara gelecek. Usta sanatçı Bülent Ersoy “Elveda Gençliğim” eseriyle sahneye çıkacak, performansıyla herkesi mest edecek. Programın ilerleyen dakikalarında Bülent Ersoy ile Sibel Can “Çabuk Olalım Aşkım”, “Severek Ayrılalım” gibi sevilen şarkılarda düet yapacak, Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle, Hakan Altun da ud performansıyla şarkılara eşlik edecek. Benzersiz müzik şöleninde, “Senede Bir Gün”, “Nasıl Geçti Habersiz” gibi eşsiz eserler sevilen sesler tarafından yorumlanacak, Şarkılar Bizi Söyler’de adeta Türk sanat müziği rüzgârı esecek.

12 Yaşındaki Müzisyenden Eşsiz Performans

Geceye renk katacak bir diğer isim hem keman performansı hem de sesiyle herkesi kendine hayran bırakacak olan 12 yaşındaki Hüseyin Kalmış olacak. Minik müzisyen “Ömrümüzün Son Demi” eserini yorumlarken, kemanıyla da unutulmayacak bir performansa imza atacak.

Hikâyelerin süsleyeceği şarkılar hep birlikte söylenecek, unutulmayacak performanslarla Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda müzik ziyafeti yaşanacak. Şarkılar Bizi Söyler 79’uncu tekrar bölümü ile saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)