“Şarkılar Bizi Söyler”de Funda Arar şarkıları söylenecek

TV 21.01.2023, 12:15 23.01.2023, 10:14
“Şarkılar Bizi Söyler”de Funda Arar şarkıları söylenecek

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, başarılı oyuncu, sunucu Melek Baykal ve oyuncu, senarist, yönetmen Şafak Sezer olacak.

Müzik şöleninde dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Funda Arar sevilen şarkılarını seslendirecek. Funda Arar “Yak Gel, Benim İçin Üzülme, Yediverenim, Alagül” şarkılarıyla başlayacağı müzik şölenine “Arapsaçı, Senden Öğrendim” gibi yorumlarıyla devam edecek. Funda Arar programın ilerleyen dakikalarında “Koca Dünya” ve “Arpa Buğday Daneler” isimli şarkıları seslendirerek keyifli bir sahne performansına imza atacak.

Ardından bir Kayahan klasiği olan “Odalarda Işıksızım” ve Ahmet Kaya’nın sevilen şarkısı “Kum gibi” şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirecek ve stüdyoda nostalji rüzgarı estirecek. Keyifli sohbetler geceye lezzet katacak ve birbirinden güzel şarkılar Funda Arar ve Melek Baykal ile söylenecek. Sibel Can ve Funda Arar’ın “Tanrı İstemezse” şarkısında yaptığı düet ise ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in bir diğer konuğu ise ünlü oyuncu Şafak Sezer olacak. Şafak Sezer, Türk yapımı komedi serisi “Kutsal Damacana” nın 12 yıl sonra sinemaya dönen 4’üncü filmine dair detayları paylaşacak.

Yorumlar (0)