Şarkılar Bizi Söyler’de hüzün ve umut bir arada

TV 25.03.2023, 14:36 25.03.2023, 16:19
Şarkılar Bizi Söyler’de hüzün ve umut bir arada

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, 6 Şubat’ta yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından ilk kez ekrana geliyor. Bu bölümde şarkılar; Hatay ile birlikte 11 deprem bölgesi (Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Malatya, Elazığ) için söylenecek, duygu dolu anlar yaşanacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Hataylı başarılı oyuncu, yorumcu Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, İskenderunlu sanatçı, Türk müziğinin güçlü sesi Kalben, ve Antakyalı usta yönetmen, oyuncu Hamdi Alkan olacak.

6 Şubat’ta yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından, cumartesi gecesi ilk kez izleyiciyle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler, unutulmayacak bir bölümle ekrana gelecek. Programın ilk dakikalarında sahne, depremzede olan Antakya Medeniyetler Korosu’nun olacak. Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’nun “Yara Bere” şarkısındaki hüzün dolu performansı herkesi gözyaşlarına boğacak.

Ardından sahne depremde yakınlarını kaybeden Hataylı oyuncu ve yorumcu Uğur Aslan’ın olacak ve “Gurbette Ömrüm Geçecek” eserini yorumlarken stüdyoda duygusal anlar yaşanacak. Hamdi Alkan, yakın zamanda hayatını kaybeden annesi için yazdığı veda sözleri ile, Kalben ise “Yara” şarkısındaki güçlü yorumuyla izleyenlerin yüreğine dokunacak. Büyük acının kalplerde hissedildiği bu bölümde, unutulmayacak performanslara imza atılacak.

Birbirinden değerli konukların ağırlandığı, hüznün ve umudun bir arada olduğu Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda, şarkılar hep birlikte söylenecek, unutulmaz bir gece yaşanacak.

Yorumlar (0)