“Şarkılar Bizi Söyler”de sevilen türküler seslendirilecek

TV 15.04.2023, 13:23 15.04.2023, 13:39
“Şarkılar Bizi Söyler”de sevilen türküler seslendirilecek

Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni bölümünde “Türkü Gecesi” konseptiyle ekrana geliyor. Unutulmaz türküler sevilen sesler tarafından yorumlanacak, benzersiz bir gece yaşanacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları Türk halk müziğinin sevilen sesleri Resul Dindar, İsmail Altunsaray, Ender Balkır ve Tuğçe Kandemir olacak. Eşsiz geceye, usta sanatçı Coşkun Sabah yeni şarkısıyla, Türk halk müziğinin genç yıldızı Kaan Kısaparmak ise sevilen eserlerle eşlik edecek.

Programın ilk dakikalarında Türk halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray eşsiz bağlama performansıyla “Yolcu” türküsünü yorumlarken; söz yazarı, besteci ve yorumcu Tuğçe Kandemir kendine has tarzıyla “Ne Güzel Yaratmış” eserini seslendirecek. Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu Ender Balkır “Oy Akşamlar Akşamlar” türküsüyle, başarılı sanatçı Resul Dindar “Aldırma Gönül” eserini yorumlarken kulakların pasını silecek. Hakan Altun eşsiz cümbüş performansıyla bir Ahmet Kaya klasiği “Kum Gibi” şarkısını yorumlayacak ve unutulmayacak bir ana imza atacak. Coşkun Sabah yeni şarkısı “Gözlerin” ile Kaan Kısaparmak ise “Bu Adam Benim Babam” şarkısıyla sahnede olacak.

6 Şubat’ın unutulmadığı ve birbirinden değerli konukların ağırlandığı Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda, şarkılar hep birlikte söylenecek, benzersiz bir gece yaşanacak.

Şarkılar Bizi Söyler 72’nci bölümü ile 15 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)