“Şef Akademi” ne zaman başlıyor?

TV 03.06.2021, 15:04
“Şef Akademi” ne zaman başlıyor?

Yapımını Provizyon Medya’nın, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği yeni yarışma programı “Şef Akademi” eleme geceleriyle 7, 8 ve 10 Haziran’da FOX ekranında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

7 Haziran saat 20.00 itibarıyla ekrana gelecek “Şef Akademi”de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen ve finalist olan on beş yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar.

Takımlar; Türkiye’nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

“Şef Akademi” programında birbirleriyle yarışan şef adayları 14 Haziran Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün yayınlanacak “Şef Akademi Doğada” programında da ayrı bir rekabet içinde olacaklar.

Yarışmacılar “Şef Akademi Doğada” kapsamında, eleme geceleri için koruma kazanacakları ve birçok farklı avantajlara sahip olacakları yarışlara katılacaklar.

Programda “Şef Akademi” yarışmacıları, doğal tarımın yapıldığı ve sürdürülebilirliği benimseyen “Şefköy” adı verilen ekolojik olarak tasarlanmış alanda hem birbirleriyle yarışıp hem de doğayla iç içe keyifli bir hafta geçirirken, izleyiciler de yarışmanın perde arkasına şahit olacaklar.

Heyecanın eksilmediği “Şef Akademi” eleme geceleriyle 7, 8 ve 10 Haziran’da, “Şef Akademi Doğada” ise 14 Haziran itibarıyla hafta içi her gün gündüz kuşağında FOX’ta!

Yorumlar (0)