Selami Şahin hem şarkıları hem taklitleriyle eğlendirecek

TV 05.11.2022, 11:45 07.11.2022, 12:03
Selami Şahin hem şarkıları hem taklitleriyle eğlendirecek

Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Programın cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümüne usta isim Selami Şahin konuk oluyor.

Türk müziğine kazandırdığı 300'e yakın hit şarkısıyla, 50 yılı aşkın süredir gönüllere taht kuran duayen sanatçı, izleyicilere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Selami Şahin, yorumladığı benzersiz eserlerinin yanı sıra yaptığı taklitler ile de herkesi kahkahaya boğacak. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına sebep olan Şahin, Karadeniz'den Trakya bölgesine kadar çeşitli yöreler için yaptığı şarkıların anılarıyla samimi bir sohbete imza atacak.

Türk Arabesk Müziğinin yaşayan efsanesi Selami Şahin’in konuk olacağı Şarkılar Bizi Söyler 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)