Sokak müzisyenleri “Şarkılar Bizi Söyler”de

TV 20.05.2023, 13:10 23.05.2023, 13:13
Sokak müzisyenleri “Şarkılar Bizi Söyler”de

Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Bu bölümde değerli sesler en sevilen arabesk şarkıları yorumlayacak.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları; Baha, Bilal Sonses, Ferman Toprak, Hüseyin Tatlı, Çılgın Sedat, Murat Kurşun, Elif Kaya, Oktay Gürtürk, Ceyhun Damla ve Hilal Altın olacak.

Baha, programın ilk dakikalarında usta sanatçı Orhan Gencebay’ın “Akşam Güneşi” ile sahnede olacak. Ardından sevilen sesler, arabesk müziğe damga vuran usta sanatçıların klasiklerini seslendirecek. Bilal Sonses “Bana Sor”, Ferman Toprak “Sevda Yüklü Kervanlar”, Hüseyin Tatlı “Emmoğlu”, Çılgın Sedat “Yıkılmışım Ben”, Murat Kurşun “Bir Kadın Tanıdım”, Elif Kaya “Bir Bilebilsen”, Oktay Gürtürk “Silinmeyen Hatıralar”, Ceyhun Damla “Unutamazsın”, Hilal Altın “Dargınım” gibi benzersiz eserleri yorumlayacak. Arabesk gecesinde muhteşem bir müzik ziyafeti yaşanacak.

Her hafta stüdyosunda sokak müzisyenlerine yer veren Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta Gaziantep’ten gelen sokak müzisyeni Murat Altın’ı ağırlayacak. Murat Altın “Gesi Bağları” ve “Yandırdın Kalbimi” eserlerini yorumlayacak ve herkesi kendine hayran bırakacak.

Keyifli sohbetlerinin süsleyeceği şarkılar hep birlikte söylenecek, eşsiz performanslarla Şarkılar Bizi Söyler stüdyosunda müzik ziyafeti yaşanacak.

Yorumlar (0)