Star TV satılırsa...

TV 13.09.2020, 11:37 14.09.2020, 11:02
Star TV satılırsa...

Hafta içi Uçankuş’un yazdığına göre Star TV satılmak üzere. Bu işler son imzaya kadar belli olmaz. Ama şu bir gerçek ki Star TV çok önemli bir marka. Star’ın el değiştirmesi marketin dinamiklerini de değiştirir. Bu konuyu irdelemek önemli. Bildiğim kadarıyla Doğuş Yayın Grubu’nda işten çıkarmalar devam ediyor. Kanalın maliyet yapısını düzenlemek önemli tamam ama içeriği de ihmal etmemek lazım. 

Uçankuş  TV

Bu arada bütün bu önemli sektör haberlerini son dönemde hep Uçankuş ya da Dizi Doktoru veriyor. İmamoğlu’nun Olay TV haberi bence yılın gazetecilik olayıydı. Uçankuş TV ana haberde Gökhan Taşkın ve ekibini takip etmenizi öneririm. Daha ön planda olan 5 ana akım tv kanalının haber merkezlerinden çok daha iyi ve objektif habercilik yapıyorlar. Ülkemizde son dönemde haberciliğin durumu keza malum. Objektiflikten çok uzakta körler sağırlar birbirlerini ağırlıyor.

Ana akım diyoruz ama işin tekniğini bilenler çok iyi bilir, şu anda erişimi ve etkileşimi en fazla olan tv de Uçankuş TV. Bir çok “bilinen” tematik tv kanalının lisansı bile yok. Geçen ay İstanbul Maslak’taki yeni medya merkezini gezdirdi bana sevgili Can Tanrıyar. Hem uydu, hem kablo, hem karasal yayın alanı; hem de teknoloji olarak ana akım olarak tarif ettiğimiz Star, Show, Kanal D, Fox ve ATV’nin ilerisindeler. Digiturk’te de 50. kanala yerleştiler. Yeni tv formatları harika. Özellikle Lerzan Mutlu çok iyi transfer. Dizi yayını planladıkları haberini de aldım. Genç yaşta Genel Müdür koltuğuna oturan ama hakkını da veren sevgili Anılcan Tanrıyar’ı da tebrik etmek lazım. 
 

Dizi Doktoru YouTube Kanalı

Oya Doğan’ın YouTube kanalı DiziDoktoruCom yeni programlarla bomba gibi geliyor. Sete Gittim adlı programında dizi seti ziyaretleri yapan Doğan’ın ilk videosu yayına girdi. Kalk Gidelim setinden Mustafa Şevki Doğan, oyuncular, ekip ve yine oyuncu kadrosundan sosyal medya fenomeni Hayrettin’le çok keyifli sohbet ve skeçler var. Hatta ilk bölümün adı “Hayrettin’in balını aldım.” 

Doğan’ın diğer programı “Hayat Sana Güzel Mi?” çekimleri ise yeniden başladı ve de önümüzdeki hafta ilk video yayına girecek. Duyduğuma göre ilk konuk gençlerin hayranı olduğu bir YouTube fenomeni. Program 3 bölümden oluşuyor ve içinde çok eğlenceli süprizler var. Ben de ilerleyen haftalarda konuklardan biriyim. Sanatçılar, iş insanları, işletmeciler ve süpriz konuklarla dijital mecraya yeni bir soluk getireceği kanaatindeyim.

Avcı İlk Kehanet

İlk fragman ONN Productions youTube hesabında yayına girdi. Türkiye’nin masalsı/fantastik aksiyon türünde ilk filmi olma iddiasındaki Avcı’ya gelen ilk tepkiler şahsen beni çok mutlu etti. “Amerikan filmi gibi çekmişsiniz” yorumlarından doğru bir iş yaptığımızı anlıyorum. Harry Potter, Twilight serileri ya da Constantine seven herkesin beğeneceğini düşünüyorum. 

Herkese iyi pazarlar dilerim. 

Yorumlar (0)