Timeless Dizi Channel, Orta Doğu'da genişliyor

TV 05.10.2022, 12:47 05.10.2022, 17:00
Timeless Dizi Channel, Orta Doğu'da genişliyor

SPI International/FilmBox bünyesinde hizmet veren Dizi ve e-spor kanalı Gametoon, evision'a bağlı eLife TV'ın yanı sıra Switch TV ve Mobily TV üzerinden yayına başladı. eLifeTV üyeleri Dizi'ye temel paket üzerinden 156. kanaldan, Gametoon'a ise spor paketi üzerinden 771. kanaldan ulaşabilecek. Kanallar dijital olarak da izlenebilecek.

raninitv'nin haberine göre; SPI International'da dağıtımdan sorumlu Murat Muratoğlu, konuyla ilgili "Orta Doğu'da Türk dizilerine artan ilgi tartışılmaz. Ödüllü ve popüler Türk drama dizilerini kaliteli içeriği takdir eden geniş bir izleyici kitlesine sunmak için evision ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz," ifadelerini kullandı.

Timeless Dizi Channel (TDC), Digital Virgo bünyesindeki DV Content'in kataloğuna dahil olarak Mayıs ayında birçok Orta Doğu ülkesine giriş yapmıştı. Kanal Fas, Mısır, Tunus, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Irak ve Umman'da PlayVOD, Veedz ve Unlimited Streaming (Sınırsız Yayın) üzerinden erişilebilir durumda.

Yorumlar (0)